Yrityslaina 2024 – Mistä halvin yrityslaina heti tilille?

Yrityslaina on nopea tapa löytää rahoituskumppani, jolloin voi saada kuvassa näkyviä seteleitä käyttöönsä nopeasti.

Yrityslainaa saa halvimmalla vertailemalla ja kilpailuttamalla lainantarjoajat. Yrityslainan saa tilille nykyisin erittäin nopeasti.

Tämän hetken parhaat yrityslainojen tarjoajat ovat:

Capitalbox

Qred

Credinord

Suomenyrityslaina

Yrityslaina

Parhaat yrityslainojen kilpailutuspalvelut ovat:

Rahalaitos

Yrityslainat

Creddo

UScore

Yritysluotto

Yritysluotto on luottotyyppinen lainamuoto ja sen ansiosta yritys saa rahoitusta pidemmän aikavälin tarpeisiin.Yritysluotto voi olla esimerkiksi pankkilaina tai vakuudeton luotto, joita rahoitusyhtiöt ja rahoituslaitokset tarjoavat.

Se voidaan myöntää moneen eri tarkoitukseen, kuten, liiketoiminnan laajentamiseen, markkinointikustannusten kattamiseen, uusien työntekijöiden palkkaamiseen tai uusien investointien tekemiseen.

Rahoituskumppani

Rahoituskumppaneita ovat yleensä pankit ja julkiset rahoituslaitokset. Rahoituskumppanit tarjoavat rahoitusta yrityksille sen kasvun vauhdittamiseen, uusien tuotteiden kehittämiseen tai yritystoiminnan laajentamiseen.

Yrityksen rahoitus

Yrityksen rahoitus tarkoittaa yrityksen rahavirtojen hallintaa ja sen johtamista. Se sisältää myös toimintoja kuten pääoman hankkimista, pääomarahoituksen suunnittelua, pääoman kasvattamista tai velkakirjojen ja osakkeiden liikkeellelaskua.

Vakuudeton yrityslaina

Vakuudeton yrityslaina on suunnattu yrityksille joilla ei ole vielä kertynyt tarpeeksi omaisuutta. Vakuudettomat yrityslainat myönnetään yrityksille, joilla on hyvät luottotiedot ja hyvä luottokelpoisuus. Yrityslainan määrä ja korko määräytyvät yrityksen luottokelpoisuuden ja luottotietojen perusteella.

Vakuudettomia yrityslainoja voidaan myöntää lyhyellä tai pitkällä aikavälillä ja niitä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten liiketoiminnan laajentamiseen, uusien tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen tai yrityksen kassavirran parantamiseen.

Yrityslaina korot

Yrityslainan korot vaihtelevat lainantarjoajien välillä. Yrityslainojen korot voivat olla jopa yli 20 prosenttia. Yrityslainan korko on kiinteä tai muuttuva, ja se määräytyy lainanottajan maksukyvyn ja luottokelpoisuuden mukaan.

Yrityslainan korko voi myös vaihdella lainanottajan lainasumman tai laina-ajan mukaan. Lainanottajan luottokelpoisuus vaikuttaa korkoon, joten hakijan on mahdollista saada alhaisempi korko jos yrityksen luottokelpoisuus on hyvä.

Yrityslaina uudelle yritykselle

Yrityslainaa voidaan myöntää uudelle yritykselle, mikäli se täyttää rahoituskumppanin kriteerit. Yrityslainan määrä ja lainaehdot riippuvat yrityksen toiminnasta, taloudellisesta tilanteesta ja luottokelpoisuudesta. Yrityslainoja tarjoavat pankit, rahoitusyhtiöt ja muut luottolaitokset.

Yrityslainaan sisältyy yleensä muita kustannuksia ja se on maksettava takaisin tiettynä aikana. Yrityslainaa hakiessa on tärkeää arvioida, kuinka paljon yritys tarvitsee lainaa, kuinka kauan sitä tarvitaan ja miten se maksetaan takaisin.

Usein esitettyjä kysymyksiä

Mistä yrityslainaa ilman vakuuksia?

Pankit ja muut rahoitusyhtiöt tarjoavat yritykselle lainaa ilman vakuuksia. Lainanhakijan tulee täyttää lainahakemus ja antaa yrityksen tilinpäätöstiedot.

Lainanhakijan on yleensä selvitettävä yrityksen tulot ja menot. Lainanhakijan on myös todennettava, että yrityksellä on riittävät resurssit lainan takaisin maksamiseen.

Capitalbox myöntää yrityslainan ilman vakuuksia, haastatteluja tai paperitöitä.

Yrityslainat korko?

Yrityslainojen korot vaihtelevat suuresti riippuen siitä, minkälainen laina on, kuka sen myöntää ja mikä on sen tarkoitus. Yrityslainojen korot voivat olla kiinteitä tai muuttuvia. Tyypillisesti yrityslainojen korot ovat korkeammat kuin henkilölainoissa.

Yrityslainojen korot vaihtelevat yleisesti 4-10% välillä. Qred myöntää lainaa 1,95% korolla. Jos yrityksellä on hyvä luottoluokitus ja luottohistoria, se voi saada lainaa alhaisemmalla korolla.

Yrityslaina heti tilille?

Yrityslainaa voi saada heti tilille. Lainan saaminen vaatii yleensä yrityksen liiketoimintasuunnitelman sekä tarkan laskelman tuloista ja menoista. Yrityslainan myöntämisen edellytyksenä on yleensä hyvät luottotiedot ja tase. Lainantarjoajat vaativat yleensä, että yritys on toiminut vähintään vuoden ajan.

Poikkeuksena Yrityslaina247 ja Suomenyrityslaina, joille riittää että yritys on toiminut vähintään 2kk.

Yrityslainaa voi hakea nykyisin nopeasti verkosta. Lainaa on mahdollista saada tilille jopa muutamassa minuutissa!

Yrityslainat vertailu?

Yrityslainojen vertailu on haastavaa, koska lainojen ehdot ja vaatimukset vaihtelevat. Vertailussa on tärkeää tarkastella lainojen korkoja ja niiden todellisia kustannuksia. 

Yrityslainojen vertailussa on syytä muistaa että lainojen ehdot ja kustannukset vaihtelevat suuresti yrityksen koosta ja toimialasta riippuen.

Mistä pieni yrityslaina?

Pienyrityslainat ovat korkeintaan 10 000 euroa. Pienyrityslainan takaisinmaksuaika on yleensä 1–10 vuoden välillä ja lainan korko vaihtelee rahoituskumppanin mukaan.

Pienyrityslainaa hakiessa kannattaa käyttää yrityslainojen vertailupalveluita kuten Rahalaitos, Creddo tai Yrityslainat.

Mistä lainaa toiminimelle?

Toiminimelle kannattaa hakea lainaa rahoituslaitoksilta. Yrityslaina 247(aff) on erikoistunut toiminimiin, eikä ensimmäistä tilinpäätöstä tarvita. Voit hakea yrittäjälainaa tarvittaessa parhailta lainanvälittäjiltä myös vakuudettomasti.

Yrittäjälaina myönnetään nopeasti – Credinord alle tunnissa – ja lainaa saa ilman liitteitä.

Yrityslainaa nopeasti ilman luottotietoja myöntävät Capitalbox Qred ja Suomenyrityslaina.

Yrityslainavertailu

Yrityslainojen vertailu on tärkeää, sillä lainan kustannukset ja niiden ehdot vaihtelevat suuresti. Kannattaa aina vertailla tarjoukset ennen lainan ottamista.

Yrityslainojen vertailu kannattaa aloittaa vertailemalla korkoja. Monet lainantarjoajat ovat nyt laskeneet korkojaan, joten korkojen vertailu on järkevää.

Seuraava askel on tutkia lainaehdot. Ne vaihtelevat, joten on tärkeää tutkia ne huolellisesti. Joillakin lainantarjoajilla on tosi hyviä etuja, kuten alhaisemmat korot tai se että korkoa maksetaan vain laina ajalta ja laina voidaan maksaa pois kuluitta milloin vain Credinord.

Kun lainantarjoajat on vertailtu, on syytä tarkistaa vielä lainojen takaisinmaksuajat. Yrityslainoissa ne voivat olla varsin pitkät.

Lopuksi kannattaa selvittää yrityslainan muut kustannukset. Ne sisältävät yleensä lainan avausmaksun, palvelumaksun ja muita kuluja.

Tämän hetken (2024) suosituimmat yrityslainojen vertailupalvelut ovat:

Rahalaitos

Creddo

Yrityslainat

LUE MYÖS:

Vakuudeton yrityslaina – Mistä halvin nopeasti?

JAA ARTIKKELI