Vakuudeton laina – Täältä lainaa heti ilman vakuuksia

Vakuudettomilla lainoilla tarkoitetaan lainoja joihin ei tarvita vakuuksia. Vakuudettomia lainoja ovat pankkilainat, kulutusluotot ja vipit. Vakuudettomien lainojen hinnoittelu on yleensä korkeampaa kuin vakuudellisten lainojen. Vakuudettomia lainoja voidaan myöntää yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille.

Nämä rahoituslaitokset myöntävät vakuudetonta lainaa:

Sortter
Omalaina 
Rahoituskonttori 
Rahalaitos 
Suomenyhdistelylaina 
UScore

Lainaa ilman vakuuksia

Lainaa ilman vakuuksia voi saada useista eri lähteistä. Esimerkiksi pankit ja kulutusluottoja tarjoavat yritykset tarjoavat lainaa ilman vakuuksia. Useimmat lainanantajat edellyttävät lainanottajalta riittävää tulotasoa, näin varmistetaan, että laina maksetaan ajallaan takaisin.

Usein kysyttyä:

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on laina, joka ei edellytä takaajia tai vakuuksia. Lainan maksuaikataulu, korko ja muut ehdot sovitaan erikseen lainanantajan ja lainanottajan välillä.

Mitä ovat vakuudettomat yksityislainat?

Tällaiset lainat ovat usein pieniä ja niitä myönnetään pienten hankintojen, esimerkiksi autojen, huonekalujen tai kodin remonttien rahoittamiseen. Vakuudettomia yksityislainoja on helppo hakea ja ne maksetaan nopeasti takaisin. Kun haet vakuudetonta yksityislainaa, rahoituslaitos selvittää tulotasosi ja arvioi luottokelpoisuutesi. Vaikka vakuudettomat yksityislainat ovat helppoja hakea, onnistuneen hakemuksen saaminen edellyttää yleensä hyviä luottotietoja.

Mikä on vakuudeton yrityslaina?

Vakuudeton yrityslaina on laina, jota myönnetään yrityksille ilman vakuuksia. Se on usein pienempi kuin vakuudellinen laina. Lainaa voidaan myöntää moniin eri tarkoituksiin, kuten esimerkiksi yrityksen laajentamiseen, investointeihin ja käyttöpääoman lisäämiseen. 

Morrow bank FI myöntää oikeasti joustavaa lainaa. Siinä asiakas päättää vapaasti lainan takaisinmaksuajasta ja korkoa peritään vain nostetusta lainasummasta. Morrow Bankin Mastercardilla on 50 päivän koroton maksuaika. Capitalbox on yksi suosituimmista palveluista.

Lainan vakuus?

Lainan vakuus on käytäntö, jossa lainanottaja antaa vakuuden sille varalle että hän ei pysty maksamaan lainaa takaisin. Vakuus voi olla tavaraa, kiinteistö tai jotain muuta omaisuutta.

Mikä on vakuudellinen laina?

Vakuudellinen laina on laina, jossa lainanottaja on sitoutunut antamaan lainan vakuudeksi omaisuuttaan, kuten asunnon, auton tai arvopapereita. Vakuudellisen lainan hyvä puoli on se, että se antaa lainanottajalle mahdollisuuden saada lainaa vaikka olisi merkintä luottotiedoissa.

Mistä lainaa heti?

Lainanantaja haluaa varmistaa, että pystyt maksamaan lainasi takaisin. Joskus luottotietojen tarkistus voi kestää useita päiviä. Oheiset rahalaitokset myöntävät lainan saman tien ja rahat siirtyvät heti tilille.

Mistä lainaa luottotiedottomalle?

Jos luottotiedot ovat heikot, yleensä on vaikea saada lainaa. Luottotiedoton voi hakea vakuudellista lainaa ja silloin tarvitaan takaaja. Toinen vaihtoehto on hakea lainaa rahoitusyhtiöltä, joka tarjoaa lainoja myös luottotiedottomille.

Mitä ovat joustolainat?

Joustolaina on laina, jonka takaisinmaksuaikaa ja kuukausieriä voi säätää tarpeen mukaan. Se on erityisen hyödyllinen silloin kun tarvitaan lainaa lyhytaikaiseen tarpeeseen. Lainan takaisinmaksuaika voi olla muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin.

Mistä lainaa ilman luottotietoja?

On olemassa lainanantarjoajia, jotka myöntävät lainoja ilman luottotietoja. Nämä lainat sopivat pienemmille summille ja ne myönnetään nopeasti.

Nopea laina (suosituimmat lainasummat):

Lainaa 50000
Lainaa 30000
Lainaa 20000
Lainaa 15000
Lainaa 10000
Lainaa 3000
Lainaa 500

Yhteenveto

Vakuudettomalla lainalla tarkoitetaan lainaa mihin ei tarvita vakuuksia. Laina on yleensä suhteellisen pieni ja sitä käytetään lyhytaikaisiin tarpeisiin. Lainanhakijalta vaaditaan riittävä tulotaso ja kunnossa olevat luottotiedot. Lainanottaja maksaa lainasta korkeampaa korkoa, koska lainalle ei ole vakuuksia.

Vakuudettomat lainat ovat hyvä vaihtoehto, jos vakuudet puuttuvat mutta sinulla on hyvät luottotiedot ja kohtuullinen tulotaso. Luotonantajat ovat usein valmiita hyväksymään tällaiset lainat. Lainatarjous on aina ilmainen eikä se sido mihinkään.

Sortter 
Omalaina 
Rahoituskonttori 
Rahalaitos 
Suomenyhdistelylaina 
UScore

LUE MYÖS: 

Lainojen yhdistäminen – Kokemuksia yhdistelylainoista
Mistä rahaa nopeasti – 21 parasta tapaa miten saada rahaa (online ja offline)

JAA ARTIKKELI