Surfshark VPN – Arvostelu, hinta ja suomalaisten kokemuksia palvelusta 

kuvassa nainen istuu keittiönpöydän ääressä tietokoneella.

Surfsharkista on nopeasti tullut yksi markkinoiden suosituimmista VPN palveluista. Se tarjoaa käyttäjille laajan valikoiman ominaisuuksia, rajoittamattoman määrän samanaikaisia ​​yhteyksiä ja kilpailukykyiset hinnat. Se on yksi harvoista VPN-palveluista, jolla on 30 päivän tyytyväisyystakuu.

Kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin!

Surfshark

Mikä on Surfshark?

Surfshark on VPN-palvelu, joka tarjoaa suojatun yhteyden internetiin. Se tarjoaa käyttäjälleen laajan valikoiman erilaisia ominaisuuksia, kuten voimakkaan salaustekniikan, nopean internet-yhteyden, yksityisen IPv4- ja IPv6-osoitteen, jatkuvan yhteyden ja useita sijainti vaihtoehtoja.

Surfsharkilla on hyvät lisäominaisuudet, kuten CleanWeb, jonka avulla voit estää mainokset ja seurantatyökalut. Whitelister-ominaisuudella voit valita sovellukset, joita ei suojata VPN-yhteydellä ja MultiHop-ominaisuuden avulla voit yhdistää useita eri sijainteja yhteen yhteyteen.

Surfshark VPN

Surfshark VPN on loistava vaihtoehto jos etsit edullista ja luotettavaa VPN-palvelua.  Se tarjoaa nopean yhteyden, vahvan salauksen ja laajan valikoiman palvelimia kaikkialla maailmassa. Siinä on helppokäyttöinen käyttöliittymä ja se on yhteensopiva useimpien käyttöjärjestelmien kanssa, kuten Windows, Mac, iOS ja Android.

Surfshark ominaisuudet

Surfshark on turvallinen ja luotettava VPN-palveluntarjoaja. Se tarjoaa CleanWeb-ominaisuuden, joka suojaa haittaohjelmilta, mainoksilta ja muulta roskapostilta. Se sisältää myös Split-tunneling-ominaisuuden, jonka avulla voit mukauttaa liikennettä välttääksesi hallituksen tai vaikkapa työnantajasi tarkkailun.

Lisäksi Surfshark tarjoaa tehokkaan palomuurin. Vahvan salauksen ansiosta voit olla varma, että kukaan ei pääse tietoihisi. Surfshark tukee useita käyttöliittymiä kuten, Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome ja Firefox.

Surfshark kokemuksia

Surfshark on yksi suosituimmista VPN-palveluista maailmassa. Se koetaan helppokäyttöisenä  ja turvallisena. Käyttöliittymä on selkeä ja sen turvallisuusominaisuudet ovat huippuluokkaa.

Surfsharkilla on kattava palvelinverkko yli 60 maassa ja se tarjoaa laajan valikoiman turvallisuusominaisuuksia kuten, 256-bittisen salauksen, DNS-tietoturvan ja WiFi-suojauksen. Surfshark on markkinoiden halvimpia palveluita ja siinä on 30 päivän tyytyväisyystakuu.

Suomalaisten Surfshark kokemuksia

Suomalaisten kokemukset Surfsharkista ovat positiivisia. Suomalaiset käyttävät Surfsharkin palveluita kiitettävästi ja erityisesti formuloiden ja urheilun katseleminen ilmaiseksi kiinnostaa. Surfshark on nopea, tehokas ja halpa VPN palvelu.

Surfshark Suomi

Surfsharkia voi käyttää Suomen lisäksi myös muualla maailmassa. Sen palvelut tarjoavat suojauksen verkkosivustojen selaamiseen, tiedostojen jakamiseen ja muihin verkkotoimintoihin. Surfsharkissa on ilmainen kokeiluversio, jonka avulla voit kokeilla palvelua ennen sen ostamista. Suomenkielinen asiakaspalvelu toimiin 24/7.

Paras VPN Suomessa?

Monien käyttäjän mielestä Surfhark on paras VPN Suomessa.

Surfshark yhteenveto

Surfshark on erinomainen VPN-palvelu, joka tarjoaa korkealaatuisen tietoturvan, yksityisyydensuojan ja laajan valikoiman ominaisuuksia.

Sen hinta on kilpailukykyinen ja se on tällä hetkellä yksi halvimpia VPN palveluita maailmassa. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen palvelu!

Surfshark

Lue myös:

VPN Suomi – Paras VPN Top 10​

Mikä on VPN yhteys?

Mikä on HTTPS – HTTP ja HTTPS ero?

JAA ARTIKKELI