Storytel – Arvostelu, kokemuksia ja ilmaiset äänikirjat käyttöön (7 vrk)

Storytel äänikirjat ovat suosittuja

Storytel on Pohjoismaiden suosituin äänikirjapalvelu. Se on helppokäyttöinen ja monipuolinen äänikirjojen kuunteluun ja e-kirjojen lukemiseen tarkoitettu sovellus.

Hyvä sisältö ja halpa Storytel hinta varmistavat palvelun parissa viihtymisen. Voit kokeilla tästä Storytelia ilmaiseksi viikon ajan.

Storytel äänikirjapalvelu on Pohjoismaiden suosituin

Storytel on e-kirja ja äänikirja palveluita tarjoava ruotsalainen yritys, joka toimii maailmanlaajuisesti. Yrityksen omilla sivuilla kerrottu missio on ihailtava: he haluavat tehdä maailmasta empaattisemman paikan tarinoiden avulla.

Tarinoiden kuuntelu on tehty helpoksi, sillä sovellus on näppärä käyttää ja siinä on monipuolisia ominaisuuksia. Se on saatavilla kaikkiin iOS- sekä Android-laitteisiin.

Storytelin huima valikoima

Storytelin valikoima käsittää yli 500 000 äänikirjaa, e-kirjaa, podcastia sekä ainutlaatuisia Storytel Original -sisältöjä. Lukemista ja kuuntelemista löytyy monella kielellä suomen lisäksi sillä kirjoja on myös ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, italiaksi sekä espanjaksi.

Kirjat on jaettu mukavasti useisiin eri kategorioihin, jotka helpottavat valikoimaan tutustumista ja uuden mielenkiintoisen kirjan etsimistä. Palveluun lisätään uusia kirjoja päivittäin.

Kategoriat ovat:

– Lapset
– Nuoret
– Klassikot
– Romaanit
– Elämäkerrat
– Tietokirjallisuus
– Runous & draama
– Kielet
– Henkinen kasvu
– Dekkarit
– Fantasia ja scifi
– Novellit ja esseet
– Jännitys
– Talous & liike-elämä
– Historia
– Hyvinvointi & elämäntaito
– Romantiikka
– Erotiikka

Myös erilaiset listaukset helpottavat seuraavan e-kirjan ja äänikirjan valintaa.
Listoja ovat:

– Viikon poiminnat
– Uutta valikoimassamme
– Suosituimmat
– Suosituimmat lastenkirjat
– 40 syytä odottaa tulevaa
– Nousussa nyt
– Haetuimmat kirjat
– Tulossa pian
– Parhaiten arvioidut
– Sarjan ensimmäinen osa
– Suosituimmat romaanit
– Klassikot
– Jännitystä elämään
– Voi paremmin
– Tiedonjanoisille
– Ajankohtaiset elämäkerrat
– Kaikkien aikojen suosikit
– Kaikki kirjat

Lisäksi listoja on olemassa myös muilla kielillä kuten esimerkiksi ruotsiksi ja englanniksi.

Ilmainen Storytel tarjous

Voit kokeilla Storyteliä täysin ilmaiseksi 7 vuorokauden kokeilujaksolla! Kokeilujaksolla käytössäsi on rajattoman käyttömäärän omaava Storytel Unlimited -versio. Saat käyttöösi ilmaiset äänikirjat sekä tietysti e-kirjat, podcastit ja Storytel Original -sisällöt. Kaikkiaan yli 500 000 tarinaa odottaa kuuntelijaa ja lukijaa.

Kokeilujakso ei velvoita sinua mihinkään vaan voit lopettaa sen milloin vain. Storytel kokeilu jatkuu maksullisena tilauksena ellet ole tehnyt peruutusta ennen jakson loppumista.

Ilmaisen kokeilujakson aloittaminen on helppoa. Ensiksi luot itsellesi tilin Storytelin sivuilla. Seuraavaksi lataat sovelluksen ohjeiden mukaan mobiililaitteellesi ja sitten voitkin aloittaa vaikka välittömästi kuuntelemisen ja lukemisen!

Storytel hinta ja tilausvaihtoehdot

Ilmaisen kokeilujakson loputtua tilaus jatkuu maksullisena. Voit halutessasi muuttaa tilauksen muuksi kokeilujakson Storytel Unlimited -versiosta. Storytel on luonut valikoimaansa neljä kätevää tilausvaihtoehtoa, joista löytyy oikea jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Perheille on suunnattu omat kätevät vaihtoehdot.

Storytel Light

Storytel Light sopii sopii sinulle, mikäli käytät palvelua rajallisesti. Kuukauden hinta on maltillisesti 9,99 euroa ja se sisältää 20 tuntia käyttöaikaa kuukaudessa. Vaihtoehdossa voi käyttäjinä olla yksi aikuinen ja yksi lapsi.

Storytel Unlimited

Storytel Unlimited tilaukseen sisältyy kokeilujaksolla tutuksi tullut rajaton käyttöoikeus eli voit kuunnella ja lukea niin paljon kuin haluat! Tähänkin vaihtoehtoon sisältyy yhden aikuisen ja yhden lapsen käyttöoikeus ja hinta on siltikin vain 16,99 euroa kuukaudessa.

Storytel Family

Storytel Family on perhe paketti, jossa useampi käyttäjä voi käyttää sovellusta samalla tilauksella. Myös Familyssä on rajaton kuuntelu ja lukemis oikeus. Käyttäjinä voi olla kaksi aikuista ja kaksi lasta. Storytel Family hinta on 20,99 euroa kuukaudessa.

Storytel Family Plus

Myös Storytel Family Plus on perhe paketti, jota useampi käyttäjä voi käyttää sillä se laajentaa rajattoman käyttöoikeuden kolmeen aikuiseen ja kolmeen lapseen. Storytel Family Plus hinta on vain 25,99 euroa kuukaudessa, mikä on jo todella edullinen ottaen huomioon peräti kuusi käyttäjää!

Storytel tarjous opiskelijoille

Storytel opiskelija tarjous on nyt peräti -50 % Storytel Unlimited -tilauksesta. Sinun tarvitsee vain vahvistaa korkeakoulun opiskelijastatuksesi niin äänikirja tarjous on sinun. Tämäkin Storytel tarjous alkaa 14 päivän ilmaisella kokeilujaksolla!

Storytel sovellus on monipuolinen ominaisuuksiltaan

Storytel tilausvaihtoehdoissa on monta yhteistä ominaisuutta sen lisäksi, että kaikissa on käytettävissäsi yli 500 000 tarinaa, jotka käsittävät äänikirja, e-kirja, podcast ja Storytel Original -sisältöjä.

Kids Mode -tila

Lasten äänikirjat on helposti saatavilla lapsesi käyttöön Kids Mode -tilan kautta, joka sisältyy kaikkiin Storytel tilausvaihtoehtoihin. Kids Mode varmistaa lapsesi ulottuville vain turvallisen lastenkirjallisuuden valikoiman. Kokeilujakson aikanakin on saatavilla ilmaiset äänikirjat lapsille Kids Mode -tilan kautta.

Offline-tila

Voit lukea tai kuunnella tarinoita myös offline-tilassa eli ilman nettiyhteyttä kunhan olet ladannut kirjan mobiililaitteellesi. Tämän toiminnon avulla varmistat äänikirjan tai e-kirjan saatavillesi silloinkin kun syystä tai toisesta et voi olla nettiyhteydessä.

Uniajastin

Kuuntele kirjoja levollisesti juuri ennen nukahtamista uniajastimen avulla. Uniajastin pysäyttää kirjan kuuntelun valitsemasi ajan kuluttua eikä sinun tarvitse olla enää hereillä.

Lukuasetukset

Lukuaseusten avulla voit muutella e-kirjan fonttikoon lisäksi taustaväriä sekä näytön kirkkautta. Näin voit tehdä lukemisesta mahdollisimman miellyttävää.

Sujuva vaihtaminen äänikirjan ja e-kirjan välillä

Kirjasta voi olla saatavilla synkronoidut äänikirja ja e-kirja formaatit, jolloin voit sujuvasti vaihtaa kuuntelemisen ja lukemisen välillä. Jatkat aina siitä kohdasta mihin jäit, jatkoitpa kirjaa kummalla tavalla tahansa.

Storytel Family ja Family Plus versioiden erityisominaisuudet

Storytel perhe vaihtoehdoissa Family ja Family Plus on vielä lisäksi jokaiselle käyttäjälle erilliset käyttäjätilit sekä omat kirjahyllyt, jolloin jokaisen omat valinnat ovat erillään toisten valinnoista.

Storytel Reader -lukulaite

Storytel Reader -lukulaite on Storytelin tilaajille tarkoitettu kevyt ja pienikokoinen e-kirjojen lukemiseen suunniteltu laite. Lukulaitteen avulla säästät silmiäsi e-kirjoja lukiessa ja sen avulla lukukokemuksesi onkin kuin lukisit paperista kirjaa. Siihen saa lämpimän tai kylmän valaistuksen ja se on lisäksi heijastamaton.

Storytel Reader -lukulaitteella voit myös kuunnella ja siitä löytyykin sekä Storytelin koko äänikirja että e-kirja valikoima. Lukulaitteen hinta on 99 euroa.

Storytel lahjakortti on hyvä lahjaidea

Storytel lahjakortti on varmasti mieluinen lahja saajalleen. Saattaapa lahjakortin avulla saada uusiakin ihmisiä kirjallisuuden pariin. Äänikirjojen maailma on tempaissut mukaansa niitäkin, joille lukeminen ei ole maistunut.

Storytel lahjakortilla saa käyttöönsä Storytel Unlimited -version eli lahjan saaja voi käyttää sovellusta rajattomasti! Lahjakorttien pituudet vaihtelevat alkaen 1 kuukaudesta ja päätyen 1 vuoteen. Eli lahja voi ilahduttaa saajaansa pitkänkin aikaa!

Lahjakortin ostaminen on helppoa seuraamalla ohjeita Storytelin sivuilta.

Storytel peruutus tapahtuu helposti

Mikäli koet, ettet jostain syystä halua jatkaa Storytel tilausta, voit perua sen nopeasti. Tilaamiseen ei liity minkäänlaista hankaluutta saatikka riskiä. Storytel irtisanominen on tehty todella helpoksi ja voitkin perua sen milloin vain ilman määräaikaa. Missään Storytel tilauksessa ei ole sitoutumisaikaa vaan voit irtisanoa sen milloin haluat.

Storytel kokemuksia

Monenlaiset ihmiset ovat innostuneet äänikirjoista ja kokevat ne hyväksi ja tarpeelliseksi vaihtoehdoksi perinteisen kirjan tilalle tai rinnalle.

Ruuhkavuodet voivat olla niin ankarat, ettei kirjojen lukemiselle yksinkertaisesti tunnu jäävän yhtään aikaa. Storytel äänikirjojen ja podcastien on koettu olevan silloin nopea pelastus! Kuuntelun aikana hoituu yksi jos toinenkin tehtävä ja matkat taittuvat jouhevasti.

Ekologisesti ajattelevat kirjaharrastajat kääntyvät mielellään äänikirjojen puoleen, sillä näinkin voidaan säästää materiaalien kulutuksessa ja jätteiden synnyssä.

Minimalistiseen maailmankatsomukseen äänikirjat istuvat hyvin. Hyllyjen ei tarvitse täyttyä fyysisistä kirjoista, kun Storytel kirjat kulkevat näppärästi sovelluksen avulla mukana mobiililaitteellasi.

Harrastelijat tykkäävät äänikirjoista, koska ne vapauttavat puuhamaan monenlaisten askareiden ja harrastustenkin pariin kuuntelun lomassa. Voit käydä vaikka lenkillä tai tehdä käsitöitä tarinan aikana.

Rauhoittumista kaipaaville äänikirjat tuovat mahdollisuuden rentoon lepäilyyn tai vaikka unen jouduttamiseen illan päätteeksi.

Lapsiperheissä äänikirjat ovat suosittuja ja tykättyjä niin lasten viihdyttämisessä kuin aikuisten ajanvietteenä vaikkapa pienten leikkejä valvoessa.

Kilpailevat äänikirjapalvelut

BookBeat

BookBeat äänikirjapalvelua on tituleerattu Suomen suosituimmaksi. Sovelluksen käyttäjänä pääsetkin käsiksi muhkeaan yli 500 000 äänikirjan ja e-kirjan valikoimaan. BookBeatissa on paljon samoja ominaisuuksia kuin Storytelissä kuten esimerkiksi offline-tilassa käyttäminen, uniajastin ja rinnakkaisten käyttäjien omat kirjahyllyt.

BookBeatilla on useita käteviä tilausvaihtoehtoja. Halvin vaihtoehto on BookBeat Basic-paketti 9,99 euron kuukausihintaan, jolla käytät sovellusta 20 tuntia kuukaudessa.

BookBeat Standard-paketilla saat jo 100 tuntia käyttöaikaa kuukaudessa 14,99 euron kuukausihintaan. BookBeat Premium-paketti tarjoaa rajattomat kuuntelemisen ja lukemisen mahdollisuudet 19,99 euron kuukausihintaan.

Voit hankkia kaikkiin tilauspaketteihin BookBeat perhetilin, jolla voit laajentaa sovelluksen käyttäjien määrää samalle BookBeat-käyttäjätilille jopa neljän lisäprofiilin verran. Kuukausi hinta yhtä lisäprofiilia kohti on Basic-paketissa 4,90 euroa, Standard-paketissa 5,99 euroa ja Premium-paketissa 7,99 euroa.

Nextory

Pääset testaamaan myös Nextorya 2 viikon ilmaisella kokeilujaksolla. Nextoryn yli 200 000 äänikirjan ja e-kirjan valikoima on kylläkin Storytelin tarjontaa suppeampi.

Sovelluksessa on paljon samankaltaisia ominaisuuksia kuin kilpailijoillaan, kuten esimerkiksi lapsille luotava oma turvallinen profiili. Voit irtisanoa tilauksen silloin kun haluat ja käyttää palvelua myös offline-tilassa. Erityisen pidetty Nextoryssa on Kirjahaaste-toiminto, jonka avulla voit haastaa itsesi kuuntelemaan ja lukemaan enemmän.

Nextorylla on kolme erilaista tilausvaihtoehtoa. Pronssi on edullisin 9,99 euron kuukausihintaan ja sisältää 20 tuntia käyttöä kuukaudessa. Kulta on suosituin vaihtoehto rajattomalla käyttöoikeudella vain 16,99 euron kuukausihintaan. Pronssi ja Kulta tilaukseen saa 4 profiilia, mutta vain 1 profiili kerrallaan voi käyttää palvelua.

Perhe tilaukseenkin kuuluu rajaton käyttöoikeus, mutta sen lisäksi 2-4 profiilia voi käyttää Nextorya lisäkorvauksella yhtä aikaa. Hinta nousee tällöin käyttäjien määrästä riippuen 19,99-27,99 euroon kuukaudessa.

Usein kysyttyä Storytel sovelluksesta

Millä laitteilla Storytel sovellus on käytettävissä?

Voit käyttää Storytel sovellusta kaikilla iOS ja Android mobiililaitteillasi.

Miten Storytel sovellus ladataan mobiili
laitteelleni?

Luot ensin tilin itsellesi Storytelin kotisivuilla, ilmoitat maksukorttisi tiedot ja lataat sitten sovelluksen App Storesta (iOS) tai Google Play -kaupasta (Android).
Huom! Jos olet ensikertalainen, muista klikata Kokeile 14 päivää ilmaiseksi -painiketta ennen tilin luomista.

Kuinka paljon Storytelilla on kuunneltavaa ja luettavaa?

Storytelilla on tarjolla yli 500 000 tarinaa, jotka koostuvat äänikirjoista, e-kirjoista, podcasteista ja Storytel Original -sisällöstä.

Miten pitkä on Storytel ilmainen kokeilu?

Voit kokeilla Storytelia ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan.

Mitä tapahtuu, kun Storytel ilmainen kokeilu päättyy?

Storytel jatkuu maksullisena Storytel Unlimited-versiona ilmaisen kokeilujakson päätyttyä, ellet ole peruuttanut sitä. Jos Storytel lopetus tapahtuu ennen kokeilujakson päättymistä, ei sinulta mene mitään maksuja.

Storytel tilauksen lopettaminen on mahdollista milloin haluat myös kesken maksullisen tilauksen.

Paljonko maksullisen Storytelin hinta on?

Storytel Light hinta on 9,99 euroa kuukaudessa ja se käsittää käyttöä 20 h/kk yhdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle.

Storytel Unlimited hinta on 16,99 euroa kuukaudessa ja siihen sisältyy rajaton käyttö yhdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle.

Storytel Family hinta on 20,99 euroa kuukaudessa ja sisältää rajattoman käytön kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle.

Storytel Family Plus hinta on 25,99 euroa kuukaudessa ja sisältää rajattoman käytön kolmelle aikuiselle ja kolmelle lapselle.

Onko Storytel sovellus käytettävissäni myös offline-tilassa?

Kyllä, kunhan olet ladannut ensin kirjan laitteellesi.

Mikä on Storytel Reader -lukulaite?

Storytel Reader on lukulaite, jonka voit ostaa Storytelin tilaajana 99 euron hintaan. Lukulaite on suunniteltu teknologiansa avulla säästämään silmiäsi ja lukukokemuksesi vastaa paperisesta kirjasta lukemista. Tällä kevyellä ja näppärällä laitteella voit myös kuunnella tarinoita.

Storytel yhteenveto

Storytel on Pohjoismaiden suosituin äänikirjapalvelu. Suosio ei yllätä sillä palvelussa on yli 500 000 tarinaa, jotka käsittävät äänikirjojen, e-kirjojen ja podcastien lisäksi ainutlaatuista Storytel Original -sisältöä. Storytel sovellus on helppokäyttöinen ja kulkee mukana mobiililaitteellasi missä ikinä kuljetkin. Klikkaa itsesi kirjallisuuden ja tarinoiden kiehtovaan maailmaan www.storytel.com

Lue Lisää:

Halvin sähkösopimus 2022 – Näin löydät halvinta sähköä

Mistä rahaa nopeasti – 21 parasta tapaa miten saada rahaa (online ja offline)

BookBeat – Suomen suosituin äänikirjapalvelu

JAA ARTIKKELI