Pikavippi – Mistä paras pikavippi ja rahat heti tilille?

Pikavippi on helpointa hakea puhelimella

Pikavippi on helppo ja nopea tapa saada rahaa omaan käyttöön. Sitä haetaan verkossa ja lainan saamiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Pikavippejä myöntävät yritykset tarkastavat luottotiedot aina ennen lainan myöntämistä. Lainan saamiseen kuluu yleensä muutama minuutti, ja rahat tulevat heti tilille. Pikavipit ovat usein suhteellisen pieniä ja ne maksetaan nopeasti takaisin.

Pikavippien hakemisessa kannattaa käyttää lainojen vertailupalveluita, jotka vertailevat lainat puolestasi.

Suosituimmat lainanvertailupalvelut 2024 ovat:

Omalaina

Rahalaitos

Rahoituskonttori

Sortter

Pikavippi 

Pikavippi on laina, jonka saa nopeasti ja helposti. Se on kätevä silloin kun tarvitset rahaa nopeasti yllättäviin menoihin. Useimmat rahalaitokset myöntävät pikavippejä, missä saa rahat saa tilille saman päivän aikana.

Pikavippien hakeminen on nykyisin helppoa ja yksinkertaista.

Pikavippi ilman luottotietoja?

Suurin osa rahalaitoksista ei myönnä pikavippejä ilman luottotietoja. On kuitenkin joitakin firmoja, jotka myöntävät lainoja myös luottotiedottomalle tietyin ehdoin. Lainoissa on yleensä korkeampi korko tai niihin vaaditaan vakuudet tai takaajat.

Usein kysyttyä

Nopea pikavippi?

Nopea pikavippi on lyhytaikainen lainamuoto, jonka avulla lainaa saa nopeasti. Lainaa haetaan verkossa ja siihen ei tarvita vakuuksia. Nopea pikavippi on yleensä suhteellisen pieni laina, jonka takaisinmaksuaika on yleensä 30–90 päivää. Lainan todellinen vuosikorko on korkeampi kuin muilla lainoilla.

Kertaluontoinen pikavippi?

Kertaluontoinen pikavippi on yleensä korkeintaan muutaman tonnin suuruinen ja niissä on parin kuukauden maksuaika. Kertaluontoisen pikavipin suurin etu on se, että se maksetaan pois yhdellä kertaa, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Pikavippi heti tilille 24 h?

Parhaat pikavippejä myöntävät yritykset myöntävät pikavipit nopeasti asiakkaan tilille kellon ympäri. 

Pikavippien korot?

Pikavippien korot vaihtelevat palveluntarjoajasta riippuen. Yleensä pikavipin korot ovat suuremmat kuin tavallisen luoton korot. Tämä johtuu siitä, että ne ovat lyhytaikaisia lainoja, joilla on suurempi riski. Pikavippien korot vaihtelevat yleensä 4% – 20% välillä. Korkojen suuruus vaihtelee lainanantajasta riippuen, ja ne voivat olla myös suurempiakin. Lainanottajat saavat alhaisempia korkoja silloin kun he lainaavat suurempia summia.

Mistä 100 eur pikavippi heti tilille 24 h?

Pikavippi heti tilille 24 h tarkoittaa 100 euron lainaa joka maksetaan heti tilille mihin vuorokauden aikaan tahansa. Se on helppo ja nopea tapa saada lainaa, yleensä saat rahat tilillesi muutamassa minuutissa. Omalaina myöntää 100 euron pikavippejä.

Pikavippi heti tilille puhelimella?

Suurin osa pikavipeistä haetaan nykyisin puhelimella. Tämä hyvä ratkaisu jos tarvitset lainaa nopeasti, etkä ehdi mennä pankkiin. Puhelimella haettu pikavippi onkin nopein tapa saada rahaa heti tilille.

Pikavippi 100 eur?

Pikavippi 100 e on pieni lyhytaikainen laina. Se on tarkoitettu lyhytaikaiseen tarpeeseen, joka maksetaan takaisin 1-3 kuukauden aikana. Omalaina myöntää 100 euron pikavippejä. Se kilpailuttaa lainat puolestasi ja rahat saat nopeasti tilillesi.

Mikä on lyhyt pikavippi?

Lyhyt pikavippi on lyhytaikainen luotto, jonka hakeminen ja myöntäminen tapahtuu nopeasti ja jonka summat ovat yleensä pieniä. Lyhytaikaisia pikavippejä myöntävät pikavippifirmat, ja ne ovat hyvin suosittuja. Lyhyillä pikavipeillä on tavallisesti korkeammat korot kuin pidempiaikaisilla lainoilla.

Mistä pikavippi heti tilille?

Voit hakea pikavippiä esimerkiksi luotonantajilta, kuten Omalaina, Rahalaitos, Rahoituskonttori tai Sortter.

Rahat maksetaan heti tilille.

Mikä on pieni pikavippi?

Pieni pikavippi on lyhytaikainen lainamuoto, joka on tarkoitettu yksittäisiin, nopeasti tarvittaviin rahallisiin tarpeisiin. Se on suhteellisen pieni summa, yleensä alle 500 euroa. Pikavipin avulla voit saada lyhytaikaista lainaa, jolla voi hoitaa äkillisiä rahatarpeita.

Mistä rahaa heti luottotiedottomalle?

Jotkut rahalaitokset myöntävät lainaa myös luottotiedottomalle, jos muuten edellytykset lainan saamiseen ovat kunnossa. Jos sinulla on säännölliset ja riittävät tulot ja maksukäyttäytymisesi on todistettavasti kohentunut maksuhäiriömerkinnän jälkeen, on mahdollista saada lainaa.

Pikavippien korko?

Pikavippien korot vaihtelevat paljon. Useimmat pikavippipalvelut tarjoavat korkoja, jotka vaihtelevat 4 – 20 % välillä.

Helppo pikavippi?

Helppo pikavippi on lyhyt kestoista, pienikorkoista ja suhteellisen pientä lainaa. Se antaa mahdollisuuden saada pienen määrän rahaa helposti omaan käyttöön. Pikavipin suurin etu on nopeus, koska takausta ei tarvita.

100 eur pikavippi tilille heti 24 h?

Mistä 100 euron pikavippi heti tilille? Omalaina tarjoaa 100 euron pikavippejä. Pikavippi (100 e) maksetaan heti tilille samana päivänä.

Pikavippi 500 eur osamaksulla?

Pikavippi 500 euron osamaksulla tarkoittaa lainaa, joka maksetaan takaisin pienemmissä erissä usean kuukauden aikana. Osamaksu on hyvä vaihtoehto, jos et halua maksaa lainaa kerralla takaisin. Edullisin pikavippi 500 osamaksulla löytyy tällä hetkellä Rahalaitokselta, joka kilpailuttaa yli 25 lainantarjoajaa puolestasi.

Pikavippi 200 eur?

Pikavippi 200 eurolle löytyy tällä hetkellä Omalainalta.

Lainaan et tarvita takaajia, eikä vakuuksia. Rahat saa tilille samana päivänä.

Pikavippi 300 eur?

Pikavippi 300 eurolle löytyy Omalainalta. Omalaina kilpailuttaa lainat ja saat rahat tilille samana päivänä. Lainan myöntämiseen tarvitaan säännölliset tulot ja vähintään 20 vuoden ikä.

Mistä pikavippi tekstiviestillä?

Pikavippiä voi hakea myös tekstiviestillä, mutta parhaiten lainojen kilpailutus hoituu internetin kautta. Monet lainapalvelut tarjoavat tekstiviestipalvelua, jonka kautta voi saada tietoa lainoista ja niiden ehdoista.

Joustoluotto?

Joustoluotto on paras vaihtoehto pikavipille. Joustoluottoa voi ottaa ja lyhentää omaa tahtia ja sitä myönnetään yleensä 1000 eur – 50 000 eur.

Morrow bank tarjoaa markkinoiden joustavinta rahoitusluottoa varsin edullisin ehdoin. Siinä on 50 päivän koroton maksuaika. Luottoon vaaditaan säännölliset tulot ja vähintään 23 vuoden ikä.

Pikavippien vertailu

Pikavippien vertailu antaa mahdollisuuden vertailla lainantarjoajia helposti. Lainaehdot ja korkoprosentit ovat selkeästi esillä ja paras tarjous löytyy nopeasti. Pikavippien hakemisessa kannattaa käyttää aina lainojen vertailupalveluita, ne vertailevat lainat puolestasi.

Tässä tämän hetken neljä suosituinta vertailupalvelua ovat:

Omalaina

Rahalaitos

Sortter 

Rahoituskonttori

Lue myös:

Vakuudeton laina – Täältä lainaa heti ilman vakuuksia

Lainojen yhdistäminen – kokemuksia yhdistelylainoista

Mistä rahaa nopeasti – 21 tapaa saada rahaa (online ja offline)

JAA ARTIKKELI