Norstatpanel 2024 – Kokemuksia ja rahanarvoiset vinkit

Norstatpanel on suosittu tapa saada rahaa vastaamalla maksettuihin kyselyihin

Norstat on johtava eurooppalainen markkinatutkimusten tiedonkerääjä.
Kuluttajapaneelin jäsenenä voit osallistua esim. tuotetesteihin, ryhmäkeskusteluihin tai mystery shoppaukseen.

Norstat toimii 12 Euroopan maassa ja se tekee tiedonkeruuta ympäri maailman.
Sillä on yhteys yli 650 000 kuluttajaan ja päättäjään ja sen keräämiä tietoja käytetään asiakkaiden päätöksenteon tukena.

Norstat paneeliin voit liittyä tästä linkistä.

Miten kyselytutkimuksia tehdään?

Norstat paneeli suorittaa tutkimuksia, jotka joko valtio, kunnat tai yksityiset yritykset ovat siltä ostaneet. Kyselyllä kartoitetaan onko tuotteelle kysyntää ja kannattaako sitä lähteä tuomaan markkinoille. Tavallisten kyselyiden lisäksi käyttäjien on mahdollista päästä osallistumaan myös muihin tutkimuksiin.

Kyselyt lähetetään jäsenille heidän täyttämiensä vastaajaprofiilien mukaan. Jos vastaajaprofiili soveltuu kyselyyn, lähetetään se suoraan käyttäjän sähköpostiosoitteeseen. Kyselyyn voi vastata joko niin kauan kuin se on avoinna tai kunnes tarvittava määrä vastauksia on saatu kasaan.

Norstat paneelin kyselyihin ei ole olemassa oikeita tai vääriä vastauksia. Tärkeintä on kyselyn tilanneen tahon kannalta se, että käyttäjät vastaavat niihin rehellisesti. Osallistua voi silloin kun se itselle parhaiten sopii.

Paneelin jäsenenä et sitoudu vastaamaan kyselyihin, voit vastata niihin silloin kun itse niin haluat.

Norstat-kolikot ja lahjakortit

Norstat paneelin kyselyihin vastaaminen palkitaan Norstat-kolikoilla. Tienattujen kolikoiden määrä suhteutetaan aina kyselyn pituuteen. Mitä pidempään kyselyyn käyttäjä vastaa, sitä enemmän kolikoita saa palkkioksi. Kolikot voi muuttaa lahjakorteiksi.

Norstat paneelin kautta on mahdollista hankkia esimerkiksi Go Gift lahjakortteja, jotka käyvät moniin suosittuihin liikkeisiin kuten Amazon, H&M, Finnkino, Stadium, Zalando, Tokmanni, Ikea,Motonet, McDonald’s ja Iittala.

Hyväntekeväisyys

Suosittu vaihtoehto on istuttaa puu vaikkapa Sambiaan tai Brasilian sademetsään. Yhden puun istuttaminen maksaa alle kymmenen kolikkoa, mikä on pieni summa hyvästä teosta. Lahjoituksen voi tehdä vaikkapa Suomen Punaiselle Ristille, Mannerheimin Lastensuojelulitolle tai Syöpäsäätiölle.

Norstat panelistit lahjoittivat hyväntekeväisyyteen vuonna 2021 yhteensä 181 741 euroa.

Bonusohjelma

Norstat paneelin aktiiviset vastaajat palkitaan erikseen. Luvassa on erityisiä etuja, joten aktiivinen vastaaminen kannattaa. Kanta-asiakkaat saavat bonuksina esimerkiksi ilmaisia hotelliviikonloppuja.

Arpajaiset

Norstat paneeli järjestää käyttäjilleen arpajaisia. Jokaisesta kyselytutkimuksen täyttämisestä saat palkkion lisäksi yhden arpalipun. Arpajaiset järjestetään neljä kertaa vuodessa ja pääpalkintona on yleensä 1500 euron suurinen matkalahjakortti tai neljä muuta palkintoa.

Norstatpanel kirjautuminen

Norstat paneeliin liittyminen on helppoa. Kun rekisteröidyt, muista täyttää vastaajaprofiilisi mahdollisimman kattavasti. Saat jatkossa enemmän kyselyitä joihin vastata.

Parhaat kyselytutkimuksia tekevät palvelut ovat:

Usein esitettyjä kysymyksiä

Paljon kyselytutkimuksilla voi saada rahaa?

Aktiiviset käyttäjät hankkivat yleensä yli 100 euroa kuukaudessa.

Mikä on paras tapa saada rahaa?

Paras tapa saada rahaa kyselytutkimuksilla on liittyä useamman palvelun jäseneksi. Kuukausittaiset ansiot voivat nousta silloin useisiin satasiin per kuukausi.

Ryhmäkeskustelut ja puhelintutkimukset?

Norstat paneelin ryhmäkeskusteluissa maksetaan huomattavasti normaalia korkeampia palkkioita.

Ryhmäkeskusteluista saatavat palkkiot maksetaan lahjakortteina. Lahjakortit ovat yleensä 50 euroa/keskustelu. Jos keskustelu on erityisen merkityksellinen, voidaan siitä maksaa jopa 100 euron lahjakortti.

Ryhmäkeskusteluihin osallistuminen on todella kannattavaa! Halutessasi voit osallistua puhelintutkimuksiin, joissa palkkiot ovat tavallista suurempia.

Maksetut kyselyt ja palkintovaihtoehdot?

Norstat tarjoaa monia eri palkintovaihtoehtoja. Voit saada palkinnoksi lahjakortteja tai lahjoittaa palkkiot hyväntekeväisyyteen.

Norstat Finland

Norstat Finland on suomeen rekisteröity osakeyhtiö joka järjestää markkinatutkimuksia osana kansainvälistä Norstat Groupia.

Voiko osallistua useampiin maksettuihin kyselyihin samaan aikaan?

Kannattaa rekisteröityä useampaan kyselytutkimus palveluun ja kokeilla kyselyjen täyttämistä eri palveluissa ja päättää sen jälkeen mitkä sopivat sinulle parhaiten.

Milloin jäsenyyden voi lopettaa?

Norstatpanelin jäsenyys on vapaaehtoinen ja sen voi halutessaan purkaa milloin vain. Jäseniä kutsutaan mukaan tutkimuksiin sähköpostitse.

Miksi kyselytutkimuksia tehdään?

Markkinatutkimuksilla haetaan tietoa tärkeiden päätösten tueksi.

Onko yksityisyyteni suojassa?

Paneelissa kerätyt tiedot käsitellään anonyymisti.

Miten vastaan kysymyksiin oikein?

Mielipidekyselyissä ei ole olemassa oikeita tai vääriä vastauksia.

Onko Norstat paneeli luotettava?

Norstat panel on luotettava ja se maksaa luvatut palkkiot ajallaan.

Pitääkö palkkioista maksaa veroja?

Mielipidekyselyillä saadusta tulosta pitää ilmoittaa verottajalle, mikäli tienattu summa ylittää yli 100 euroa vuodessa.

Norstatpanel huijaus

Vauva.fi keskustelufoorumilla on pari kommenttia Norstatpanel kokemuksista. Palvelu on koettu huijaukseksi, koska yksittäisen puhelimella tehdyn kyselytutkimuksen nimeä on pidetty harhaanjohtavana. Vastaaja on kokenut tulleensa huijatuksi, koska kysymykset eivät ole liittyneet suoraan tutkimukseen ja hän on kokenut tuhlaavan aikaansa.

Norstatpanel kokemuksia

Norstat paneeli kokemuksia voit käydä lukemassa netin keskustelufoorumeilta. Suurin osa niistä on yleensä positiivisia.

Kenelle kyselytutkimukset sopivat?

Kyselytutkimuksiin vastaaminen sopii kaikille, jotka haluavat hankkia ylimääräistä rahaa ja samalla auttaa omilla mielipiteellään yrityksiä kehittämään tuotteitaan tai palveluitaan.

Voiko vastaamisessa kehittyä?

Vastaamisessa kehittyy ja hetken kuluttua pystyy vastaamaan nopeammin tienaamaan enemmän rahaa. Usein vastaukset tapahtuvat klikkaamalla rasti ruutuun, joten vastaaminen on nopeaa.

Millaisia lahjakortteja saa palkkioiksi?

Palkintoina on esimerkiksi leffalippuja, pizzalahjakortteja, superlahjakortteja, Ikea-, Motonet, Zalando jne. lahjakortteja

Miten saan palkkioni?

Sähköiset lahjakortit saat heti sähköpostiisi, postitettavat lahjakortit toimitetaan viikon sisällä.

Arvonnat?

Vastaamalla ansaitset arpoja ja osallistut lahjakorttiarvontoihin.

VIP asiakkuus?

Mitä useammin vastaat tutkimuksiin, sitä nopeammin pääset seuraavaan jäsentasoon ja parempiin etuihin.

Yhteenveto

Norstatpanel on hyvä ja luotettava palvelu ja osallistumalla tutkimuksiin voi saada mukavasti lisätienestejä. Jos haluat hankkia enemmän rahaa, kannattaa liittyä useampaan kyselytutkimuksia järjestävään palveluun samaan aikaan.

Lisätietoja palvelusta


LUE MYÖS:

Maksetut kyselyt – Yhteenveto ja parhaat palvelut

Kuluttajapaneeli – Arvostelu ja kokemuksia palvelusta

Mistä rahaa nopeasti

Mielipidemaailma – Maksetut kyselyt

JAA ARTIKKELI