Nordic Green Energy 2024 – Arvostelu ja suomalaisten kokemuksia

Nordic Green Energy myy ympäristöystävällistä sähköä, kuvassa on sähkölinjoja ja -pylväitä.

Nordic Green Energy on norjalaisen Fjordkraft-energiakonsernin omistama sähköyhtiö, joka keskittyy vain uusiutuvan energian toimittamiseen 167 000 asiakkaalle Suomessa ja Ruotsissa.

Yritys keskittyy vesi-, aurinko- ja tuulivoimalla tuotettuun sähköön. Suomessa Nordic Green Energy toimittaa Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa Ekoenergia-merkittyä sähköä.

Jos haluat ympäristöystävällistä sähköä, Nordic Green Energy on siihen paras vaihtoehto.

Nordic Green

Vihreää sähköä

Nordic Green Energy tarjoaa uusiutuvalla energialla tuotettua vihreää sähköä ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Ympäristöystävällisyys ei nykypäivänä tarkoita enää kallista sähköä. Yritys tarjoaakin varsin edullisella hinnalla varustettuja sähkösopimuksia.

Kvartaalitakuu

Kvartaalitakuu -sopimuksen avulla voi helposti seurata sähkön hintaa. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus seuraa sähkön tukkuhintaa vuosineljänneksittäin ja asiakas saa 14 vuorokautta ennen uuden vuosineljänneksen alkua tiedon tulevasta sähkön hinnasta.

Sähkön hinta päivitetään kolmen kuukauden välein ja asiakas voi rauhassa päättää jatkaako nykyisellä sopimuksella uusien hintojen selvittyä.

Kuukausitakuu

Kuukausitakuu sopimuksen laatu sopii kuluttajalle, joka arvostaa sähkösopimuksen helppoutta. Sopimus ei ole sidottu määräaikoihin. Hinta päivittyy kuukausittain, seuraten sähkön sen hetkistä hintaa. Hinnat löytyvät helposti Nordic Green Energyn sivuilta.

Opiskelijasähkö

Opiskelijoille on tarjolla ympäristöystävällistä pörssisähköä ensimmäiset 6 kuukautta ilman kuukausimaksuja. Kaikki sähkö on tuotettu uusiutuvan energian toimintaperiaatteilla ja vaihtoehtoina on  vesi-, tuuli-, tai aurinkoenergia.

Smartti

Smartti-sopimuksessa tuntikohtaisessa laskutuksessä puolet seuraa markkinahintaa ja puolet kiinteää hintaa. Määräaikainen sopimus on voimassa 12 tai 24 kuukautta. Kiinteä hinta tuo varmuutta ja pörssihinta muuttuu vastaavasti markkinoiden tilanteen mukaan.

Sähköä yrityksille

Nordic Green Energy tarjoaa yrityksille mahdollisuuden käyttää vihreää energiaa.

Pörssisähkö yritykselle

Pörssisähkö sopii joustavasti erikokoisille yrityksille. Sähkön hinta muodostuu Spot-hinnan sekä välityspalkkion mukaan. Spot-hinta perustuu markkinoilla olevaan pörssisähkön hintaan.

Tyypillisesti pörssisähkösopimuksen tehneet yritykset käyttävät sähköä noin 200-5000MWH vuodessa.

Kiinteä+Profiili

Nordic Green Energyllä on myös kiinteä hinnoittelu. Tiettyyn pisteeseen asti saa kiinteän sähköhinnan, riippumatta markkinahinnoista. Paketti on ollut aikaisemmin käytössä vain suurimmille yrityksille.

Nordic+

Nordic+ on täysin sama sopimus kuin kiinteä, mutta lisäksi siinä voi olla osana Nordic Green Energyn pohjoismaista sähköportfoliota.

EKOenergia

Sähkösopimukseen saa EKOenergia merkinnän, jos haluaa muuttaa sähkösopimuksen Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaksi sähköksi.

Nordic Green Energy tarjoukset

Nordic Green Energyllä on joskus tosi hyviä tarjouksia. Tällä hetkellä voi saada ”Pörssisähkö ilman kuukausimaksua” tarjouksen. Siinä pörssisähköä voi hyödyntää joustavasti oman käytön mukaan ja käyttää sitä vain silloin, kun sähkö on halvimmillaan. 

Nordic Green Energy uusiutuva energia

Nordic Green Energyn tuulienergia tuotetaan pohjoista tuulta käyttäen, kestävä aurinkoenergia tulee Pohjoismaista sekä Euroopasta ja vesivoimalla tuotettua sähköä saadaan pohjoisen joista ja järvistä.

Sähköauton älylataus

Sähköautoilijoille tarjolla on älylataus, joka lataa auton automaattisesti, kun sähkön hinta on halvimmillaan.

Sovellukseen on suunniteltu uusia älykkäitä ominaisuuksia. Sovellus on saatavilla App Storesta ja Google Play Kaupasta.

Usein kysyttyä:

Kenelle Pörssisähkö sopii? 

Pörssisähkö sopii kaikille. Pörssisähkössä et maksa turhasta, sillä saat sähköä markkinahintaan 0,99 snt/kWh (alv 24 %) välityspalkkiolla 1.5.2023 alkaen.

Miksi valita Pörssisähkö?

Koska siinä ei tarvitse sitoututua määräaikaan ja voi vaikuttaa omaan sähkölaskuun painottamalla omaa kulutusta pörssin halvoille tunneille.

Halvin sähkön hinta?

Markkinahintaa seuraavan sopimuksen on todettu olevan kiinteähintaista halvempi. Vaikka sähkön hinta vaihtuisi tunneittain ylös tai alas, niin keskihinta jää yleensä alhaisemmaksi kuin kiinteähintaisissa sopimuksissa.

Sähkösopimus muuton yhteydessä?

Muuttaessa kannattaa tehdä sähkösopimus hyvissä ajoin, koska osa Suomessa toimivista verkkoyhtiöistä veloittaa pikakytkentämaksun, mikäli sähköt pitää saada päälle 1–2 vuorokauden sisällä. Jos kyseessä on uusi asiakkuus, vie sähkönmyyjän vaihto Suomessa yleensä noin 2–3 viikkoa.

Suomalaisten Nordic Green Energy kokemuksia

13.7.2022

Erittäin toimiva aspa

Tein sähkösopimuksen ja löysin toisen paremman. Peruin sopparin 14pv aikana ennen sopimuksen voimaantuloa ja oli hyvä asiakaspalvelu! Todella nopea vastaus ja ei mitään turhaa, peruminen onnistui nopeasti, jälkikäteen ihan mietin että voiko olla näin toimiva aspa. jos nyt joku soppari tulee joka ehdoiltaan sopii niin ehdottomasti tämän kokemuksen perusteella suosittelen. (Sähkösopparin myyjästä ei nyt ihan noin ruusuinen kuva, mutta tämä kokemus oli hyvä)

13.4.2022

Juuh elikkäs

Myyjä soitteli tästä firmasta ja päätin sitten sopimuksen ottaa kun väittivät olevan paljon edullisempi. Hienoo oli se et perusmaksut seuraavalle kolmelle vuodelle 0€. Sähköö ei paljon mun kämpässä kulu niin siihen nähden ihan hyvä diili. Ihan kelpo soppari kun vertaa muihin toimioihin. Laskua ei oo vie tullu mut pitäs ainaki speksien mukaan halvempi olla mitä nyt tota vahvaria kattelin.

Nordic Green Energy huijaus

Anonyymi

2021-01-15 12:42:09

Agressiivista puhelinmyyntiä koettu (Nordic Green). Ei tahtonut uskoa, etten tee sopimuksia puhelun perusteella minulle tuntemattoman firman kanssa!

Anonyymi kirjoitti:

Niin on samoin kävi meille tänään 1.4.2021 sopimusta tarjottiin oli kalliimpi kun entinen vaikka kuinka sanoin että en jaksa nyt keskustella asiasta puolison kuoleman oli vasta muutama päivä aikaa ei ole mitään kunnioitusta puhelin myyjillä .

Lue lisää kirjoitti

Olen puhelinmyyjä ja asml ohje on että puhelu lopetetaan välittömästi ja pahoitellaan aiheuttamaa harmia. Tämä puhelu on tullu villistä puhelinmyynti yrityksestä jotka ei noudata peli sääntöjä ja myyjät on provikalla ja niillä ei ole 11€ tuntipalkkaa pohjalla niin kun jotka on työnantajaliiton jäseniä. kehotan sanomaan että haluaa soittokiellon kyseisestä yrityksestä ja myyjä on sen velvollinen tekemään ja poistamaan tiedot. ja kannattaa tehdä soittokielto robinsonin rekisteriin.

Meillä toiminut kirjoitti

Meillä on ollut Nordic Green Energyltä sähkösopimus jo varmaan 3-4 vuotta. Ei ole ollut mitään isompia ongelmia ja hinta on ollut hyvä. Uusiutuvia energianlähteitä (tai näin ainakin luvataan) ja hinta ovat olleet ratkaiseva tekijä miksi ollaan pysytty asiakkaina.Puoli vuotta ennen sopimuksen loppumista tuli soitto, jossa hinta tippui ihan merkittävästi edelliseen kauteen nähden, joten jatkettiin sopparia.

J Jokke 19 kuukautta sitten

Asiakkaana jo monta vuotta usean vuoden jo asiakkaana, eipä oikeastaan hirveästi mitään valittamista, ennen sopimuksen päättymistä tulee aina uus tarjous…tarjouksessa parantamisen varaa ainoastaa hinnassa 

klo 16:10 | 22.9.2022

No minä voin ehkä jotain hieman kertoa omasta kokemuksestani tuon firman kanssa. Parit kerrat olen internetistä tilannut tuolta firmalta sähköjä. Teen aina pariksi vuodeksi kerrallaan sähkösopimuksen. Sitten pitää taas uudestaan etsiä netista uutta firmaa, uutta sopimusta. Tuolta NGE (Nordic Green Energy) firmalta kun olen sähköt netistä tilannut niin olen saanut sen mitä olen tilannut, sillä hinnalla, tarkalleen on mennyt niinkuin piti – ja kaikilla muillakin firmoilla kokemukseni on sama. Eli mihinkään ikäviin yllätyksiin en ole miltään firmalta koskaan joutunut. Netistä olen tilannut – sen olen saanut mitä olen tilannut. Helppoa, kätevää, hyvin ennustettavaa luotettavaa toimintaa.

Vierailija 

klo 17:55 | 22.9.2022

Kah. Fortumin myyrät täällä haukkumassa NGE:tä. Alhaista. NGE on ainakin minulle aina pitänyt juuri sen mitä on luvannut ja sain uuden 2 vuoden määräaikaisen sopimuksen samaan hintaan kuin vanha oli, eli 0,07€/kwh. Lisäksi sain oman sähköni pelkästään aurinkovoimalla tuotettuna sähkönä. Laskut ovat olleet kerrostalokaksiossani keskimäärin 10€/kk. Eipä harmita.

Vierailija

klo 13:03 | 8.11.2022

Minulle soitettiin kerran ja luvattiin sopparia ilman perusmaksua ja jollain reilun 6c/kwh välityspalkkiolla. Myyjä ei kertaakaan edes maininnut pörssisähköä, joten varmaan moni luulee, että kauppaavat edullista sähköä kiinteään hintaan?

Nyt kun oma määräaikainen sopparini päättyi ja päätin siirtyä pörssisähköön, oli NGE minulle sopivin – ei perusmaksua, marginaali muita yhtiöitä kalliimpi 0,99c/kwh, joka tulee minulle paljon edullisemmaksi kuin maksaa 3-4,50e/kk perusmaksua. No eiköhän ensimmäisen laskun mukana jo tullut tiedote hinnankorotuksista: marginaali pysyy samana, mutta perusmaksuton soppari maksaa vuoden alusta lähtien 5,90e/kk. Ei auttanut kuin jälleen vaihtaa yhtiötä edullisempaan.

 Nordic Green 

Valitsemalla Nordic Green Energyn sähkösopimuksen voit tukea uusiutuvaa sähkötuotantoa Suomessa ja Euroopassa. Lisäksi jokaista myytyä megawattituntia kohden menee vähintään 0.10e ilmastorahastoon, mikä rahoittaa projekteja, joilla vähennetään energiaköyhyyttä ja tarjotaan vastuullista energiatuotantoa kehitysmaissa.

Nordic Green

Lue myös:

Pörssisähkö ja pörssisähkön hinta 2024

Sähkötarjous – Miten löytyy paras sähkötarjous 2024?

Sähkösopimus heti – Näin saat sähköt heti käyttöön

Halvin sähkösopimus 2024 – Näin löydät halvinta sähköä

JAA ARTIKKELI