Paras hostingpalvelu 2024 – Hyvä ja halpa kotimainen

Kerron tässä artikkelissa mistä ne löytyvät.

Viimeisen 20 vuoden aikana mainostoimistomme ja yli 1000 asiakastamme ovat käyttäneet useimpien suomalaisten domainhotellien ja hostingpalveluiden palveluita. Parhaat on löydetty ja käytännössä testattu.

Nettisivujen vaihtaminen eri palveluntarjoajalle jälkeenpäin voi olla hankalaa ja aikaa vievää. Siksi on tärkeää valita hyvä palveluntarjoaja jo heti alussa nettisivuja perustettaessa.

Paras suomalainen hostingpalvelu on Zoner. 

Kerron tuonnempana perustelut, miksi se on paras. Mutta ensin on hyvä tietää pari asiaa hostingpalveluista.

www

Miksi hyvän hostingpalvelun valinta on niin tärkeää?

Hyvä palveluntarjoaja on koko digitaalisen liiketoimintasi perusta. Jos nettikaistasi ei ole riittävä tai palvelu on kaatunut, kukaan ei pääse sivuillesi.

Myös tietoturvan puute ja hakkerit muodostavat merkittävän uhan liiketoiminnallesi.

Webhotellin valinnassa on vaikeaa välttää teknisiä yksityiskohtia. Tässä artikkelissa niitä on mahdollisimman vähän. Olen lisännyt mukaan linkkejä, joista voit käydä katsomassa eri palveluntarjoajien ominaisuuksia tarkemmin.

Liikenne

Sivujesi hidas latautuminen huonontaa käyttäjäkokemusta ja hakukonenäkyvyyttä. Esimerkiksi yli sekunnin hidastuminen latausajassa vähentää kävijöitä yli 7%.

Kultakalojen huomion on mitattu olevan maksimissaan 9 sekuntia.  Monilla netinkäyttäjillä se taitaa olla huomattavasti vähemmän.

Kannattaa varmistaa, että sivusi latautuvat nopeasti, ja että webhotellisi palvelin on tarpeeksi nopea.

Levytila

Nykyisin levytilan koko verkkopalveluissa ei ole ongelma. Levytilaa voi helposti päivittää suuremmaksi. Hyvä määrä keskikokoisille nettisivuille on 10 Gt.

tietokone jonka takana on pilvi

SSL-sertifikaatti

On tärkeää salata ja suojata verkkosivusi asianmukaisesti. Varmista, että sivuillasi on vähintäänkin SSL-salaus. Jos olet perustamassa verkkokauppaa tarvitset vahvemman, TLS-protokollan mukaisen suojauksen.

Lue lisää:  Mikä on HTTPS – kotisivut suojaan hakkereilta

Suomalaiset hostingpalvelut

Jos etsit suomalaista hostingpalvelua, seuraavat ovat varteenotettavimmat toimijat.

Keskikokoisia suomalaisia webhotelleja ovat Shellit, Webhotellit ja Imageworld.

Isompia toimijoita ovat Louhi ja Zoner.

Ulkomaisessa omistuksessa olevia isoja toimijoita ovat Planeetta Internet, Domainhotelli ja Hostingpalvelu.

Moni alunperin suomalainen webhotelli on siirtynyt ulkomaisten pääomasijoittajien omistukseen. Eurooppalainen suuryritys Loopia on ostanut hiljattain Planeetan, Domainhotellin ja Hostingpalvelun. Pohjoismainen pääomasijoitusyhtiö Axel puolestaan omistaa Loopian. Palvelut ovat edelleen tarjolla suomenkielisenä.

Myös suuret kansainväliset hostingjätit ovat tulossa Suomen markkinoille. Todennäköisesti tulevaisuudessa niidenkin palvelut saadaan suomeksi.

Ensimmäisten suurien Suomeen tulijoiden joukossa on Hostinger, jonka palvelut on saatavilla suomen kielellä.

Paras suomalainen hostingpalvelu ja domainhotelli 2024

Jos suomalaisuus on webhotellivertailusi ykköskriteerinä, valinta on ehdottomasti Zoner.

Zonerilla on tutkitusti suomen nopeimmat palvelimet ja yli 20 000 tyytyväistä asiakasta. Sivusto toimii luotettavasti ja Zonerin suomenkielinen asiakaspalvelu on huippuluokkaa. Kaiken lisäksi se on kilpailijoihin verrattuna halvin. Jos haluat vaihtaa nykyisestä webhotellistasi Zoneriin, he tekevät vaihdon puolestasi – ja vieläpä ilmaiseksi.

Jos englannin kieli ei tuota sinulle ongelmia, kannattaa harkita kansainvälistä hostingpalvelua, koska samalla rahalla voit saada paljon enemmän.


LUE LISÄÄ:

Paras webhotelli Top 10 – tässä ovat maailman parhaat hostingpalvelut

VPN Suomi – Paras VPN top 10

Halvin sähkösopimus 2024 – näin löydät halpaa sähköä

JAA ARTIKKELI