Luottokortti 2024 – Mistä paras luottokortti (Visa / Mastercard)

Luottokortti on suosittu maksuväline

Paras luottokortti on sellainen missä on edulliset korot, alhaiset vuosimaksut ja hyvä bonusohjelma. Korkea luottoraja, maksuturva ja kortin laaja kansainvälinen hyväksyntä ovat myös tärkeitä ominaisuuksia.

Paras Mastercard yksityishenkilölle on Morrow Bankilla
(ei vuosimaksua, kansainvälinen, maksuttomat käteisnostot ja 50 päivää korotonta maksuaikaa)

Paras Visakortti yritykselle on Qred Visa
(kuluton luottokortti yrityksille, kansainvälinen, 45 päivää korotonta maksuaikaa)

Luottokortti 

Luottokortti tarjoaa käyttäjälleen helpon tavan tehdä ostoksia. Sen avulla voi tehdä ostoksia ja maksaa ne myöhemmin. Se tarjoaa mahdollisuuden nostaa rahaa ja maksaa laskuja. Luottokortin käyttäjä voi tehdä ostoksia suuremmalla summalla kuin mitä tilillä on rahaa. Luottokorttien käyttäjille annetaan erilaisia etuja, kuten alennuksia ja bonuksia.

Luottokorttien edut

Luottokorttien yleisimmät edut ovat:

1. Kanta-asiakasohjelmat
Kortinhaltijat voivat ansaita pisteitä joilla saa alennuksia ja palkintoja.

2. Lisäturvat
Luottokortilla on turvallisempaa ostaa erilaisia tuotteita ja palveluita.

3. Lisäaikaa ostosten palauttamiseen
Jos ei ole tyytyväinen ostoksiin, ne voi yleensä palauttaa ja saada rahat takaisin.

4. Mahdollisuus ansaita bonuksia
Voit ansaita bonuksia ostamalla tietyllä kortilla.

Luottokortit

Luottokortteja käytetään helpottamaan ostosten tekemistä ja tarjoamaan kuluttajille lisäturvallisuutta. Ne ovat yleensä yhteydessä luotto- tai pankkikorttiin (Visa, Mastercard). Luottokortit sisältävät luottorajan, mitä voi käyttää ostosten tekemiseen. Luottokortin saamisen edellytyksenä on yleensä kunnossa olevat luottotiedot.

Luottokorttivertailu

Luottokorttivertailulla voi selvittää eri luottokorttien vuosimaksut, korot, etuudet ja muut ominaisuudet. Luottokorttivertailu auttaa vertailemaan eri luottokortteja ja etsimään itselle parhaiten sopivan kortin.

Hae luottokorttia

Luottokorttia yksityishenkilölle voi hakea esimerkiksi Morrow Bankista (Mastercard) tai yritykselle Qred Visasta.

Usein kysyttyä:

Mikä on virtuaalinen luottokortti?

Virtuaalinen luottokortti on virtuaalinen maksukortti. Se toimii samalla tavalla kuin fyysinen luottokortti, mutta se on sähköinen. Virtuaalista luottokorttia voi käyttää esimerkiksi verkko-ostoksissa jotka edellyttävät luottokorttia.


Mastercard luottokortti?

Mastercard luottokortti on kansainvälinen maksukortti, jonka avulla voi tehdä ostoksia ja maksaa laskuja. Se on yhteensopiva useimpien verkkokauppojen kanssa. Se sisältää hyviä etuja, kuten matkavakuutuksen tai vaikkapa korotonta maksuaikaa. Luottokortti on erinomainen vaihtoehto käteisen sijasta.


Morrow Bank luottokortti?

Morrow Bankilla on loistava Mastercard-luottokortti. Se on joustava ja siinä on monia lisäominaisuuksia kuten mm. matkatavaravakuutus, verkkokaupan ostoturva ja ilmainen luottoraja. Sitä voi käyttää myös tavallisissa pankkiasioissa.


Mikä on Visa luottokortti?

Visa luottokortti on luottokortti, jonka takana on Visa-maksupalvelu. Visa-luottokorttiin liittyy yleensä luottokorttitili, jolla voi maksaa ostoksia tai nostaa rahaa. Visa-luottokortit antavat käyttäjilleen monia etuja kuten bonuspisteitä, matkavakuutuksen tai ostoturvan.


Luottokortti yritykselle?

Luottokortti antaa yritykselle mahdollisuuden tehdä ostoksia ja nostaa käteistä rahaa. 

Kun yrityskortti on hyväksytty, yritys voi alkaa hyödyntämään sen tarjoamia etuja.


Luottokortti korko?

Luottokorttien korko vaihtelee yleisesti eri pankkien ja luottokorttiyhtiöiden välillä. Kaikki riippuu kortin tyypistä ja palveluntarjoajasta. Yleensä luottokorttien korot vaihtelevat 8–25 prosentin välillä.


Luottokortti heti?

Luottokortin voi saada heti kun on täyttänyt hakemuksen ja toimittanut kaikki tarvittavat lisätiedot. Luottokortin myöntäjällä voi olla erilaisia vaatimuksia esimerkiksi hakijan tuloille tai luottotiedoille. Jos hakija täyttää vaatimukset, luottokortin saaminen on nopeaa.


Miten luottokortti toimii?

Luottokortilla maksetaan ostoksia ja muita palveluja. Ostoksia maksettaessa kortinhaltijan on allekirjoitettava ostoksen kuitti. Luottokortin käyttö vaatii että tilillä on riittävästi rahaa tai luottoraja ei ole ylittynyt.


Luottokortti netistä?

Luottokorttien hankkiminen netistä on nykyään helppoa ja nopeaa. Luottokortin hakeminen vaatii vain yksinkertaisia perustietoja, kuten henkilötiedot ja luottotiedot. Kun kortti on myönnetty, pankki lähettää kortin ja PIN-koodin postitse.


Edullisin luottokortti?

Edullisin luottokortti on kuluton luottokortti, jolla voi tehdä ostoksia ja maksaa ne korottomasti myöhemmin. Parhaissa luottokorteissa ei ole vuosimaksua.


Yritysluottokortti?

Yritysluottokortin avulla yrityksen omistajat ja toimivaltaiset henkilöt voivat ostaa tuotteita ja palveluita yrityksen nimissä. Yritysluottokortilla voi hyödyntää korotonta maksuaikaa ja muita korttiin liittyviä etuja.


Miten saa luottokortin ulkomailta?

Luottokortin saaminen ulkomailta voi olla hankalaa, koska monet pankit ja luottokorttiyhtiöt edellyttävät, että hakijan on todistettava että asuu ulkomailla. Useimmissa tapauksissa hakija tarvitsee ulkomaista osoitetta, jonka pankki tai luottokorttiyhtiö voivat vahvistaa. Lisäksi hakijan on usein esitettävä verotiedot.


Millaisia ovat parhaat luottokortit?

Parhaat luottokortit ovat sellaisia missä on edulliset korot, alhaiset vuosimaksut ja laaja bonusohjelma. Korkea luottoraja, erilaiset maksuturvat ja laaja kansainvälinen hyväksyntä ovat myös tärkeitä. Tässä on kaksi parasta luottokorttia:


Morrow bank Mastercard

 • Ei vuosimaksua
 • Vapaavalintainen PIN-tunnusluku 
 • Maksuttomat käteisnostot
 •  50 päivää koroton maksuaika
 • Palkitseva bonusohjelma: 2 % verkossa tehdyistä ostoista (Mastercard-tunnuksella merkityissä verkkokaupoissa) ja 1 % muista ostoksista
 • Todellinen vuosikorko 4,9 – 19,9 %
 • Lainasumma 1000 – 50000 EUR
 • Ikäraja 23 vuotta

Qred VISA -yritysluottokortti

 • Yhdellä kortilla saa maksuaikaa kaikkiin yrityksen ostoihin.
 • Luottoraja jopa 200 000 €.
 • 1 % maksutapa etua kaikista yrityksen hankinnoista. Kortti käy maksuvälineeksi maailmanlaajuisesti kaikkialla, missä Visa hyväksytään.

Trustpilotin mukaan Qredillä on Suomen tyytyväisimmät yritysasiakkaat.

Qred Visa on kuluton luottokortti yrityksille. Kortilla ei ole kiinteitä kuluja. Korotonta maksuaikaa on 45 päivää. Jos tarvitaan lisää maksuaikaa, avoimelle summalle lisätään korko, alkaen 1,95 % kuukaudessa.

Lue myös:

Lainojen yhdistäminen – kokemuksia

Vakuudeton laina – Täältä lainaa heti ilman vakuuksia

Pikavippi – Mistä paras pikavippi ja rahat heti tilille?

JAA ARTIKKELI