Lainojen yhdistäminen – Kokemuksia yhdistelylainoista

Lainojen yhdistäminen on järkevää ja kokemukset yhdistelylainoista ovat hyviä.

Lainojen yhdistäminen on järkevä keino vähentää korkokuluja ja pienentää lainanhoitokustannuksia. Yhdistämällä uset lainat yhdeksi kokonaisuudeksi saat vain yhden tilinhoitomaksun kuukaudessa ja pienemmän koron. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinulla on useita eri lainoja, joista maksat jokaisesta erikseen tilinhoitomaksun ja korot.

Lainojen yhdistämisessä kannattaa käyttää vertailupalvelua, joka kilpailuttaa lainan puolestasi. Sen käyttäminen on ilmaista eikä se sido mihinkään. Se säästää huomattavasti aikaa ja rahaa.

Tämän hetken suosituimmat vertailupalvelut ovat:

Rahoituskonttori
Sortter
Rahalaitos
Freedomrahoitus
Suomen Yhdistelylaina
Omalaina
UScore


Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on hyvä vaihtoehto, jos on valmiiksi useita pienempiä lainoja eri lainanantajilta. Kokemukset osoittavat että yhdistämällä lainat saa uuteen lainaan lähes aina pienemmän koron ja pienemmät lainanhoitokustannukset.

Kokemukset lainojen yhdistämisestä ovat siis yleensä positiivisia. Lainojen yhdistämisen hyödyt riippuvat lainanantajista ja saaduista tarjouksista. Jotkut lainanantajat myöntävät lainaa huomattavasti paremmilla eduilla kuin toiset. Lainat kannattaa aina kilpailuttaa.

Suomalaisten kokemuksia lainojen yhdistämisestä

Suomalaisilla on yleisesti ottaen hyviä kokemuksia lainojen yhdistämisestä. Koetaan että yhdistämällä lainoja on helpompi hallita omaa talouttaan. Kun on vain yksi laina, pysyy paremmin kärryillä omista menoistaan ja laskujen maksussa säästyy aikaa.

Yhdistelylainalla saadaan yleensä myös alhaisempi korko ja parempi maksuaikataulu vanhoihin lainoihin verrattuna.

Usein kysyttyä:

Mikä on yhdistelylaina?

Yhdistelylaina on laina, joka yhdistää monta pientä lainaa yhdeksi lainaksi. Yhdistelylainan avulla voi saada paremman koron, pienemmän kuukausierän ja lyhyemmän maksuajan. Se on järkevä tapa pienentää lainanhoitokuluja.

Mikä on vakuudeton yhdistelylaina?

Vakuudeton yhdistelylaina on laina, jonka avulla voi yhdistää useat pienet lainat yhdeksi isommaksi ilman vakuuksia.

Mikä on järjestelylaina?

Järjestelylaina on laina, jota haetaan tavallisesti taloudellisen tilanteen korjaamiseksi. Tällaisen lainan avulla maksetaan pois olemassa olevat velat ja neuvotellaan yhdestä uudesta lainasta.

Järjestelylaina on yleensä hieman kalliimpi kuin tavalliset pankkilainat. Se voi olla joko lyhytaikainen tai pitkäaikainen.

Mikä on käyttölaina?

Käyttölaina on tarkoitettu tavallisille kuluttajille, jotka haluavat hankkia kulutustuotteita tai palveluita. Käyttölainalla voi maksaa pieniä hankintoja, kuten vaatteita, elektroniikkaa, kodinkoneita, auton tai vaikkapa lomamatkan. Käyttölainan takaisinmaksuaika on lyhyempi kuin muilla lainoilla ja se on yleensä vakuudeton.

Morrow Bankilla on aidosti joustava käyttölaina, missä asiakas päättää takaisinmaksuajasta ja korkoa maksetaan vain nostetusta lainasummasta. Morrow Bankin luottokortissa (Mastercard) on 50 päivän koroton maksuaika.

Yhdistä lainat, mikä on helpoin tapa?

Lainojen yhdistämisessä yhdistetään useat eri lainat. Helpoiten lainojen yhdistäminen onnistuu kilpailuttamalla ne ja käyttämällä siihen lainanvertailupalvelua.

Miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu?

Joskus lainojen yhdistäminen ei onnistu, koska se on lainanantajan mielestä liian riskialtista. Yhdistämällä useita lainoja yhdeksi isommaksi, lainanantaja ottaa riskin siitä että laina tulee maksettua ajallaan takaisin.

Lainanantajat vaativat yleensä säännöllisiä tuloja ja kunnossa olevia luottotietoja. Jos nämä puuttuvat, lainan yhdistäminen ei aina onnistu. Varmin tapa saada järjestelylaina on pitää luottotiedot kunnossa.

Halvin tapa yhdistää lainat?

Halvin tapa yhdistää lainat on kilpailuttaa ne sitä varten suunnitellussa lainojen  vertailupalvelussa. Yhdistelylainan kilpailutus on ilmaista eikä se sido mihinkään.

Kulutusluottojen yhdistäminen?

Yhdistämällä kulutusluotot saa paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron. Velkojen yhdistäminen mahdollistaa sen että jatkossa on vain yhden lainan kulut ja korot.

Mikä on paras ja edullisin yhdistelylaina?

Rahalaitokset muuttavat jatkuvasti yhdistelylainojensa ehtoja, joten lainat kannattaa aina kilpailuttaa. Rahoituskonttorista ja Sortterista on saanut viime aikoina yhdistelylainaa jopa 4% korolla.

Yhdistelylaina kokemuksia?

Asiakkaat kokevat yhdistelylainan hakemisen, kustannukset ja paremman koron positiivisena. Lainojen yhdistäminen pienentää lähes aina lainanhoitokustannuksia. Asiakkaat arvostavat myös yhdistelylainan tarjoamaa joustoa ja mahdollisuutta lyhentää lainaa vapaasti tarpeen mukaan.

Lainojen yhdistäminen 

Lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi on hyödyllistä ja järkevää. Yhdistämällä lainat saat lähes aina alhaisemman koron ja paremmat maksuehdot. Se kannattaa ja on nopea tapa säästää rahaa. Lainojen yhdistäminen kannattaa aloittaa kilpailuttamalla lainantarjoajat. Vertailupalvelun avulla sen voi tehdä ilmaiseksi eikä se sido mihinkään.

Rahoituskonttori
Sortter
Rahalaitos
Freedomrahoitus
Suomen Yhdistelylaina
Omalaina
UScore

Lue myös:
Mistä rahaa nopeasti – 21 parasta tapaa miten saada rahaa (online ja offline)
Vakuudeton yrityslaina 2024 – Mistä halvin nopeasti?
Omalaina 2024 – Esittely ja suomalaisten kokemuksia palvelusta

JAA ARTIKKELI