Kuluttajapaneeli 2024 – Palkkiot rahana (maksettu kysely)

Henkilö osallistuu Kuluttajapaneeliin puhelimella.

Kuluttajapaneeli on arvostettu paneeli, jonka jäsenet pääsevät vaikuttamaan tulevaisuuden tuotteiden ja palveluiden kehitykseen. Voit ansaita rahaa jopa 4 euroa per kysely.

Paneelin jäseniä on jo kymmeniä tuhansia ihmisiä ympäri Suomen. Paneeliin ovat tervetulleita sekä miehet että naiset. Voit hakea mukaan paneeliin heti ja ansaita ensimmäiset palkkioisi jo tänään.

Kuluttajapaneeli

Ansaitse rahaa tai superlahjakortteja

Voit aloittaa tienaamaan rahaa tai lahjakortteja mielipidetutkimuksissa saman tien.
Ansaitsemasi palkkion voit lunastaa rahana Paypal-tilillesi, Gogift-superlahjakorttina (Gogift lahjakortti on suosituin lahjakortti), Lehtikortti.fi -lahjakorttina tai sitten voit antaa palkkiosi vaikkapa lahjoituksena WWF:lle.

Palkkion suuruus riippuu kyselyn pituudesta, suurimmillaan se voi olla jopa 4 euroa. Yleensä palkkiot vaihtelevat 0,30-2 euron välillä.

Kun olet ansainnut 5-10 euroa, voit lunastaa rahat itsellesi.

PayPalia voi käyttää maksuvälineenä useimmissa verkkokaupoissa, toinen vaihtoehto on siirtää rahat sieltä suoraan omalle pankkitilille.

Muista käyttää PayPal-palvelussa samaa sähköpostiosoitetta mitä käytät Kuluttajapaneelissa. Voit lunastaa rahat Paypal-tilillesi heti kun olet ansainnut vähintään 10 euroa.

Mielipidetutkimukset ja maksetut kyselyt ovat yrityksille tehokas tapa kerätä palautetta ja saada uusia tuotekehitysideoita.

Yritykset ja yhteisöt haluavat kuulla mielipiteitä tuotteistaan tai palveluistaan ja siksi maksavat myös niistä. Vastaamalla kyselyihin voit ansaita mukavia lisätienestejä. Monet tunnetut brändit tekevät mielipidetutkimuksia ja niitä siteerataan usein eri medioissa.

Liittyminen Kuluttajapaneeliin

Sinun tulee heti rekisteröitymisen jälkeen vahvistaa liittymisesi sähköpostiisi saapuvan aktivointilinkin kautta.Tämän jälkeen voit täydentää profiiliasi ja vastauksiasi. Mitä tarkemmin täydennät profiilisi, sitä enemmän kyselykutsuja saat ja sitä enemmän voit ansaita rahaa tai palkintoja.

Kuluttajapaneeliin rekisteröityminen on ilmaista ja voit osallistua kyselyihin silloin, kun se sopii sinulle parhaiten.

Kaikki tietosi ovat anonyymejä, eikä niitä voida yhdistää sinuun.
Liity Kuluttajapaneeliin.

OpinionApp-paneelisovellus

Kun olet luonut tilin Kuluttajapaneeliin, kannattaa ladata Appstoresta tai Google Playsta Opinionapp-sovellus.

Kaikki maksetut kyselyt ovat näin käytössäsi yhdellä sovelluksella ja voit vastata niihin mobiilisti missä ja milloin vain, ajasta tai paikasta riippumatta.

OpinionApp sovelluksella voit osallistua kaikkiin Cint-konsernin paneeleihin. Cint on alan johtavia yrityksiä maailmassa.

Luo siis ensin tili Kuluttajapaneeliin, vahvista tilisi ja täytä esikysymykset, lataa sovellus ja kirjaudu tunnuksillasi palveluun.

Usein esitettyjä kysymyksiä

Onko palvelu luotettava?

Kuluttajapaneeli.fi on toteutettu yhteistyössä Ruotsalaisen, maailman johtavan tutkimusyhtiön Cint AB:n kanssa. Sivusto on turvallinen ja luotettava ja lisäksi se on suojattu SSL-salauksella.

Kuluttajapaneeli kokemuksia?

Maksetut kyselyt ovat yritysten ja yhdistysten maksamia tutkimuksia. Saat niistä palkkion aina kun vastaat niihin. Samalla annat arvokasta tietoa yrityksille oman mielipiteesi muodossa ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa päätöksiin.

Ihmisten kokemukset Kuluttajapaneeliin osallistumisesta ovat pääsääntöisesti positiivisia koska se on kätevä tapa saada lisätienestiä vaikkapa bussia odotellessa.

Miten tienata enemmän rahaa?

Kannattaa täyttää henkilökohtaisen profiilin kaikki tiedot tarkasti ja vastata esikysymyksiin huolella. Saat sinulle kohdistettuja sopivia kyselyitä enemmän ja ansaitset paremmin. Paneeleihin osallistuminen on hyvä keino miten tienata rahaa netissä. Lisäansioita voi tehdä helposti kotoa käsin.

Maksetut kyselyt ja verotus?

Verottajalle tulee ilmoittaa yli 100 euron lisäansiot.

Muita samantyylisiä kyselytutkimuksia järjestävät:

Kantar

Kantar.fi etsii Suomessa asuvia yli 15-vuotiaita henkilöitä. Paneelin jäsenillä on merkittävä rooli suomalaisten mielipiteiden antajina.

Mielipidemaailma

Mielipidemaailma etsii yli 18-vuotiaita ihmisiä, joilla on mielipiteitä ja näkemyksiä.

Mielipidetutkimus

Mielipidetutkimus etsii ihmisiä joilla on näkemyksiä. Ikäraja on 18 vuotta.

Taloustutkimus

Suurin suomalaisomisteinen markkinatutkimusyritys joka on toiminut yli 50 vuotta. Suurin osa tutkimuksista koskee tavallisia käytännön asioita. Ikäraja 15 vuotta.

Monosurveys

Monosurveys paneelissa voi osallistua tutkimuksiin ja ansaita rahaa. Ikäraja 16 vuotta.

Nielsen IQ Homescan

Nielsenin osallistujat kirjautuvat ja lataavat mobiilisovelluksen. Sen jälkeen he ottavat kuvan kassakuitista ja skannaavat kotona ostosten viivakoodit. Nielsen etsii yli 18-vuotiaita henkilöitä.

Norstatpanel

Norstatpanel etsii yli 15-vuotiaita Suomalaisia jotka haluavat vaikuttaa tulevaisuuden tuotteisiin ja palveluihin, kuten vegevaihtoehdot, uudet suklaat tai junayhteydet.

Arvio palvelusta

Kuluttajapaneeli on turvallinen ja luotettava suomalainen palvelu. Ainoa vaatimus paneeliin liittymiselle on 15 vuoden ikäraja.

Se on suosituin maksettujen kyselyiden palvelu jota voi suositella kaikille jotka haluavat lisätienestejä pienellä vaivalla.

Kuluttajapaneeli


LUE MYÖS:

Maksetut kyselyt – Yhteenveto ja parhaat palvelut

Mistä rahaa nopeasti

Bookbeat – Suomen suosituin äänikirjapalvelu

Storytel – Pohjoismaiden suosituin äänikirjapalvelu

JAA ARTIKKELI