Komplett Bank 2024 – Esittely ja suomalaisten kokemuksia

Kuvassa nainen tutkii puhelimella mobile-pankkia

Komplett Bank, nykyisin nimellä Morrow Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa lainapalveluita, luottokortteja ja säästötilejä yksityisasiakkaille pääasiassa internetin välityksellä. Pankin toiminta-alueita ovat Suomi, Ruotsi ja Norja. Morrow Bank on listattu Oslon pörssiin ja yrityksen pääkonttori sijaitsee Norjassa.

Morrow Bank aloitti liiketoimintansa Suomessa nimellä Morrow Bank vuonna 2017.

Pankilla on oma luottokortti, jonka nimeksi on tullut Morrow Bank Mastercard. Luottokortti lanseerattiin Norjassa vuoden 2015 lopussa ja Suomessa ja Ruotsissa vuoden 2019 alussa.

Morrow Bankilta voi hakea joustoluottoa 1000 – 50 000 euroa ilman vakuuksia.

Morrow Bank

Morrow Bank

Morrow Bank on osa Morrow Groupia. Se on norjalainen verkkokaupan jättiläinen, jolla on useita huippusuosittuja verkkokauppoja ja erilaisia verkossa toimivia palveluita.

Vuonna 2014 konserni laajensi toimintaansa rahoitusalalle, jolloin perustettiin Morrow Bank.

Morrow Bank on noussut lyhyessä ajassa Norjan suosituimmaksi nettipankiksi.

Morrow Bankin menestyksen takana on kilpailijoihin verrattuna alhainen korko ja se että lainoissa ei ole lainkaan ennalta määrättyä laina-aikaa.

Arvostelujen perusteella yrityksen heikkous on asiakaspalvelu ja parhaiten toimiva osa-alue on joustavuus ja lainaehdot.

Joustoluotoissa on joustava maksuaika, eli lainan voi maksaa pois vaikka parissa kuukaudessa, tai sitten lainasta voi maksaa vain koron osuuden lyhentämättä lainaa lainkaan.

Harva nettipankki tarjoaa lainoja yhtä laajalla skaalalla ja yhtä joustavalla maksuehdoilla kuin Morrow Bank.

Morrow Bank luottokortti

Morrow Bankilla on huippusuosittu luottokortti, jolla voi kerätä pisteitä ja maksaa ostoksia kätevästi ympäri maailmaa ilman kiinteää vuosimaksua.

Morrow Bank Mastercard

Luottokortissa ei ole vuosimaksua ja sen Cashback-bonusta saa myös kaikista verkko-ostoksista (jopa 50€/kk).

Matkavakuutus ja ostoturvavakuutus kuuluvat korttiin, samoin ilmaiset käteisnostot ulkomailla. Korttiin voi valita oman PIN-koodin.

Morrow Bank omat sivut löytyvät tästä:

Morrowbank.fi

Morrow Bank käsittelyaika

Morrow Bankin käsittelyajat ovat nopeat ja rahat saa tilille nopeimmillaan samana päivänä, heti kun dokumentit on tarkistettu ja lainasopimus on allekirjoitettu.

Morrow Bankin asiakaspalvelu

Morrow Bankin asiakaspalvelu toimii puhelimen ja sähköpostin välityksellä. 

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-17 välisenä aikana.

Viikonloppuisin asiakaspalvelua ei ole, mutta sähköpostia voi lähettää milloin vain. Sähköposteihin vastataan asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Morrow Bank

Lainasumma 1 000 € – 50 000 €

Laina-aika 1 Kuukausi – 5 Vuotta

Pienin korko 6% – 18.5%

Ikäraja vähintään 23 vuotta

Lainaesimerkki: korko 9,49 %, tod.vuosikorko 11,90 %, 10 000 €/5 v, avausmaksu 45 €, tilinhoitopalkkio 8 €/kk, yht. 13 135 €, maksuerä 219 €/kk.

Suomalaisten Morrow Bank kokemuksia

jaana taipale
1 arvostelu | helmikuu 16, 2023

PLUSSAT
Morrow Bank mastercard on erinomainen. Bonuskäytäntö hyvä ja ei vuosimaksua kortissa.
MIINUKSET
Asiakaspalvelu on aivan surkeaa. Kukaan ei vastaa sähköposteihin ja jonottanut 3 kertaa yli tunnin, jotta pääsen hoitamaan asiaani. Siirsin rahaa Morrow Bank kortista toiselle tilille ja siirto kesti 2 viikkoa. Kukaan ei koskaan pahoitellut asiaa. Aivan hirveä kokemus jäi asiakaspalvelusta.


Masa Koo
1 arvostelu | elokuu 12, 2022

PLUSSAT
Käytössä säännöllisesti Morrow Bankin luottokortti mikä on loistava, koska siinä ei ole kuluja, pitkä koroton maksuaika ja käyttö kerryttää bonuksia, mistä saa rahaa takaisin. Käytän korttia paljon ja vaikkei bonus nyt mikään huikean suuri ole, niin aina vähäinenkin palautus on takaisin kotiin päin :) Voin suositella!
MIINUKSET
Ei valittamista


Ko Jo
1 arvostelu | heinäkuu 6, 2022

PLUSSAT
En mihinkään
MIINUKSET
Suomen kuluttajasuoja lakien noudattamatta jättämisessä varsinkin näin korona pandemian aikaan kun massoittain ihmisiä menetti työnsä ja toimeentulonsa. Älkää hyvät ihmiset missään nimessä langetko tähän roska pankkiin. Kaikki muut lainanantajat ensin sukulaisia myöten. Ikuinen velkavankeus näillä tähtitieteellisillä koroilla edessä


Burrel Burrel
1 arvostelu | syyskuu 5, 2021

PLUSSAT
Se on käsittämätöntä, miten nykyihminen ei osaa sisäistää lukemaansa. Monet valittavat, että laina ei lyhene. Ei tietenkään se lyhene, jos maksaa vain matalinta laskussa olevaa summaa, mistä kerrotaan aivan selvästi lainaehdoissa. Väännetään tämä nyt rautalangasta ihmisille. Laskussa oleva summa on minimi summa, joka pitää maksaa joka kk. Tähän sisältyy ainoastaan korot ja kulut! Jos haluaa lyhentää sen lisäksi itse lainaa, pitää tähän summaan laittaa hitusen lisää. Esimerkiksi itselläni on 28 000 e lainaa. Minimi lyhennys on 230 e kk mutta lyhennän sitä 700e kuussa, jolloin laina lyhenee 470e/kk. Pankki on kuitenkin hyvä ja luottoehdot ovat joustavimmat markkinoilla. Toki laina on vaikea tavallisen pulliaisen saada, mutta eihän se välttämättä ole pankin vika, vai mitenkä? En itsekkään saanut lainaa ensimmäisellä kerralla, mutta vuoden päästä heltisi. Ikää kuitenkin jo yli 40 ja vakkari työ. En kuitenkaan ymmärrä, miksi dissata luotonmyöntäjää, kun ei viitsitä itse ensin edes lukea lainaehtoja.
MIINUKSET
Korothan ne aina miinusta saa, mutta sellasta se elämä on.


Heikki Korhonen
1 arvostelu | joulukuu 4, 2020

PLUSSAT
Ei kyllä ihan 4,9% korkoa saanut! Mutta ei kai sitä kaikille luvatakaan. Kohtuullisella korolla nettilainaksi kuitenkin natsasi.
MIINUKSET


Etana
1 arvostelu | toukokuu 8, 2017

PLUSSAT
Morrow on parempi kuin moni muu koska saa enemmän rahaa käyttöön. Mutta hitaus on oman kokemuksen mukaan ongelma. Soitto asiakaspalveluun ei aina mennyt läpi ja liitteitäkin pyydettiin kahteen kertaan kunnes sain selitettyä että lähetetty on jo. Jos ei kiire ole, niin suosittelen kyllä.
MIINUKSET


hmmhmm
1 arvostelu | huhtikuu 2, 2017
YLEISARVOSTELU

PLUSSAT
Itse tykkään suosia suomalaista palvelua mut tää on vissiin joku norjalainen sivu. Kovaa tarjousta jos korko vain 4.9% jos muilla 10% mut en sitte tiiä tosiaan. Ehkä kokeilen tätä joskus ehkä en.
MIINUKSET


Jussi
1 arvostelu | helmikuu 23, 2017
YLEISARVOSTELU

PLUSSAT
Laitoin hakemuksen kymppitonnista vetämään tänään ja alustavan päätöksen sai heti. Korko 7%, eli ei ihan ok, mutta ei pääse tuohon alkaen 4,5 % hintaan, mitä mainostavat. Velkaa toki entuudestaan. Liitteet tänään vielä perään niin katsellaan milloin tulee laina tilille.
MIINUKSET

Kokemuksia Morrow Bankista

Suomalaisten kokemukset pankista ovat pääsääntöisesti hyviä ja siksi se on noussut yhdeksi suosituimmista nettipankeista.

Morrow Bank on luotettava ja vakavarainen yritys.

Plussat:
Edullinen korko alkaen 7,49% ja lainoissa on markkinoiden joustavin maksuaika.
Pankilla on kätevä Mastercard-luottokortti, jolla voi kerätä ostoista bonuksia.

Miinukset:
Morrow Bankin luottoehdot ovat aika tiukat ja osa hakemuksista hylätään tai sitten myönnetty lainasumma on haettua pienempi.

Lainasta voi maksaa pienimmillään vain koron osuuden, joten laina voi  jäädä roikkumaan pitkäksi aikaa.
Asiakaspalvelu on auki vain arkisin 9-15 välisenä aikana.


Morrow Bank yhteenveto

Morrow Bank on noussut nopeasti yhdeksi suosituimmista nettipankeista. Sen menestyksen takana on alhainen korko verrattuna kilpailijoihin.  Lisäksi lainoissa ei ole ennalta määrättyä laina-aikaa.

Yrityksen heikkoutena on ollut asiakaspalvelu. Parhaiten toimivana osa-alueena on lainojen joustavuus ja hyvät lainaehdot

Harva nettipankki tarjoaa lainaa yhtä laajalla skaalalla ja joustavilla maksuehdoilla kuin Morrow Bank.

Morrow Bank

Lue myös:

Vakuudeton laina – täältä lainaa heti ilman vakuuksia

Vakuudeton yrityslaina 2024 – mistä halvin nopeasti?

JAA ARTIKKELI