BookBeat – Suomen suosituin äänikirjapalvelu

Bookbeat äänikirjat ovat kovassa käytössä

Kaipaatko kirjoja, mutta sinulla ei ole aikaa lukea? Onko työmatka tylsä ja yksinäinen? Vai haluatko lenkkipolulle kaveriksi mielenkiintoisia tarinoita tai rautaista tietoa? Jos vastauksesi on kyllä, apu löytyy BookBeatin äänikirjoista!

BookBeat äänikirjapalvelu on Suomen suosituin, eikä ihme, sillä se käsittää yli 500 000 ääni- ja e-kirjaa. Palvelu on lisäksi ihanan helppokäyttöinen. Jos haluat aloittaa 30 päivän ilmaisen tutustumisjakson, se onnistuu tästä BookBeat.

BookBeat Logo

BookBeat äänikirjapalvelu on markkinoiden suosituin

BookBeat on äänikirjojen ja e-kirjojen digitaalinen suoratoistopalvelu, jonka toiminta alkoi Suomessa vuonna 2016. Palvelun kautta voit kuunnella tai lukea kirjoja missä vain ja milloin vain puhelimella tai tabletilla.

Äänikirjat ovat kasvattaneet hurjalla vauhdilla suosiotaan lyhyessä ajassa eikä buumille näy loppua. BookBeat onkin ollut koko ajan markkinoiden eturintamassa saaden tyytyväisiltä käyttäjiltään korkeimpia arvosanoja esimerkiksi Google Playssa ja App Storessa. Äänikirja kuuluu nykyään kiinteästi arkeen monien suomalaisten elämässä – miksei sinunkin?

BookBeatin huikea äänikirja valikoima

BookBeatin valikoimaan kuuluu yli 500 000 äänikirjaa ja e-kirjaa. Kirjoja on jokaiseen makuun vauvasta vaariin.

Löydät haluamasi kirjat kätevästi, sillä BookBeat äänikirjat on jaettu 14 eri kategoriaan:

– Romaanit
– Jännitys
– Tieto
– Elämäkerrat
– Lapset
– Rakkaus
– Itsensä kehittäminen
– Nuoret
– Klassikot, esseet, novellit
– Huumori & komedia
– Talous & business
– Fantasia
– Science fiction

Lisäksi uusien löytöjen tekemisen helpottamiseksi äänikirjat on valmiiksi listattuna monin eri tavoin:

– Nousussa nyt
– Suosittuja uutuuksia
– Jännittäviä uutuuksia
– Kaikkien aikojen suosikkeja
– Tulossa olevia kirjoja
– Suosituimmat lastenkirjat
– Feelgood ja viihde
– Uutta luettavaa
– Uusia lastenkirjoja
– Viikon kuunnelluimmat
– Tietokirjat
– Hyvinvointi & Self help
– Sarjoja joita ei voi jättää kesken
– Suositut elämäkerrat ja tositarinat
– Jännitystä elämään
– Business ja politiikka
– Nyheter på svenska
– English must-reads
– Best Sellers in English

Äänikirjoja on kuunneltavissa suomen lisäksi peräti kuudella eri kielellä (englanti, ruotsi, saksa, italia, espanja, tanska, puola).

BookBeatin äänikirjat ja e-kirjat ovat käytettävissäsi myös ilman nettiyhteyttä, kunhan olet ladannut koko äänikirjan puhelimeesi tai tabletillesi. Lataaminen on helppoa ohjeiden avulla.

Kaikilla BookBeat tilauspaketeilla on edullinen hinta

Sinun on helppo ladata BookBeat puhelimeesi tai tablettiisi Apple Storesta tai Google Play -sovelluskaupasta. Voit valita äänikirjapalvelun kolmesta tilauspaketista: Basic, Standard ja Premium.

Kaikkiin BookBeat tarjouksiin on mahdollista ottaa perhetili, jolla voit pienellä lisämaksulla laajentaa käyttäjien määrää lisäprofiileja luomalla. Voit luoda myös lapsiprofiileja varmistaen näin profiilin valikoimaan juuri lapsille sopivaa kirjallisuutta.

Basic-paketti

BookBeat Basic-paketti on edullisin vaihtoehto vähemmän kuunteleville ja lukeville, jolla saat 20 tuntia käyttöaikaa kuukaudessa 9,99 euron hintaan.

Standard-paketti

BookBeat Standard-paketti tarjoaa jo 100 tuntia käyttöaikaa kuukaudessa eli pystyt kuuntelemaan ja lukemaan reilut 3 tuntia päivittäin. Hinta pysyy tällöinkin edullisena ollen 14,99 euroa kuukaudessa.

Premium-paketti

BookBeat Premium-paketti sopii sinulle, jos haluat rajattomat kuuntelemisen ja lukemisen mahdollisuudet. Hinta on ylivoimaiseen tarjontaan nähden edelleen edullinen 19,99 euroa kuukaudessa.

BookBeat perhetili

Voit hankkia BookBeat perhetilin kaikkiin tilauspaketteihin, jolloin sinun ei tarvitse maksaa täyttä kuukausimaksua useampaan kertaan. Se on mahtava mahdollisuus laajentaa sovelluksen käyttäjien määrää samalle BookBeat-käyttäjätilille jopa neljän lisäprofiilin verran.

BookBeat hinta yhtä lisäprofiilia kohti on Basic-paketissa 4,90 euroa, Standard-paketissa 5,99 euroa ja Premium-paketissa 7,99 euroa.

Perhetili on todella kätevä useista syistä:

– Edullinen hinta käyttäjää kohti.
– Lisäprofiilien luominen on helppoa omalta tililtäsi.
– Jopa viisi käyttäjää voi kuunnella omia kirjojaan yhtä aikaa omilta laitteiltaan.  Riitoja ei tule!
– Jokaisella perheenjäsenellä on oma profiili ja oma kirjahylly. Täten jokainen lisäprofiilinkin omaava näkee vain omat kirjansa.
– Jokainen kirjautuu omilla tiedoillaan omaan profiiliinsa.
– Maksu hoituu yhdellä laskulla kaikkien lisäprofiilienkin osalta.

Lapsiprofiili

Mukava lisä BookBeat valikoimassa on lapsiprofiili! Lapset näkevät tällöin vain turvallisesti lastenkirjoja ja heillä on käytössään myös lasten omat suositukset sekä listat.

BookBeat sovellus toiminnot

Haku

Pääset etsimään sopivaa kirjaa itsellesi monipuolisten hakutoimintojen avulla. Käytössäsi on selkeä Haku-toiminto, jossa voi hakea esimerkiksi kirjailijan tai kirjan nimen perusteella. Kategoriat kohdasta voi tarkastella kirjoja lajityypeittäin ja Inspiraatio kohdasta erilaisia listoja esimerkiksi ajankohtaisuuden mukaisesti.

Kirjojen tallentaminen offline-tilaa varten

Voit tallentaa ääni- ja e-kirjoja laitteellesi, jotta voit käyttää niitä myös offline-tilassa. Laitteesi muisti on ainoa rajoite kirjojen lataamiselle, joten muista poistaa tarpeettomat kirjojen lataukset laitteeltasi.

Kirjanmerkki

Voit laittaa kirjanmerkin tarvitsemaasi paikkaan kirjassa. Näin pääset takaisin haluamaasi kohtaan näppärästi.

Uniajastin

Uniajastin on loistava toiminto ilta lukemiseen. Voit säätää haluamasi ajan ja äänikirjan kuuntelu pysähtyy siihen. Näin voit rentoutua täydellisesti ja nukahtaa levollisesti kirjaa kuunnellen.

Lukemisen helpottaminen

E-kirjan lukemisen miellyttävyyden lisäämiseksi on mahdollista muuttaa niin tekstityyppiä, kokoa sekä taustaväriä. Näin voit räätälöidä itsellesi mahdollisimman mukavan lukukokemuksen.

BookBeat ilmaiset äänikirjat – 30 päivän kokeilu

Voit tutustua BookBeatin äänikirjapalveluun ilmaiseksi 30 päivän kokeilujakson avulla. Sen aikana sinulla on käytössä BookBeat Premium-paketti, joten voit käyttää äänikirjoja ja e-kirjoja rajattomasti. Tämä aika riittää varmasti palveluun ja tarjontaan tutustumiseen.

Aloitat kokeilun luomalla käyttäjätilin BookBeatin kotisivuilla. Tämän jälkeen lataat sovelluksen App Storesta tai Google Playsta älypuhelimellesi tai tabletillesi. Ja sitten vaan ilmaisia äänikirjoja kuuntelemaan tai e-kirjoja lukemaan yli 500 000 kirjan valikoimasta!

Sinulta ei veloiteta mitään 30 päivän kokeilujakson aikana. Kokeilujakson jälkeen palvelu jatkuu suoraan maksullisena, ellet peruuta tilausta ennen kokeilun päättymistä.

BookBeat paketti on helppo vaihtaa tai peruuttaa

BookBeat on turvallinen ja näppärä palvelu myös siksi, että se on helppo peruuttaa milloin vain. Palvelussa ei ole mitään sitovaa määräaikaa!
Voit myös vaihtaa tilauspakettiasi silloin kun haluat mielesi mukaan. Näin BookBeat elää tarpeittesi mukaisesti arjen yllättävissäkin muutoksissa.

BookBeat kokemuksia – miten ja missä käyttää

BookBeat äänikirjat ja e-kirjat tuovat lisää vapautta kirjallisuuden harrastamiseen. Voit lukea tai kuunnella missä vaan sillä puhelinhan kulkee kaikilla nykyään mukana joka paikassa. Pienetkin odottelut voivat kääntyvät mukaviksi tauoiksi mukana kulkevan kuuntelu ja lukemis mahdollisuuden myötä.

Äänikirjat ovat etenkin kiireisille ihmisille suorastaan pelastus. Voit touhuta asioita ja liikkua vapaasti äänikirjojen saattelemana.

Tässäpä hyviksi havaittuja kuuntelemisen tilaisuuksia:

– Kotityöt. Äänikirjat ovat hyvä lisämauste siivouksen, ruoanlaiton ja muiden kotitöiden ohelle.
– Matkustaminen. Työmatkat ja muukin matkustelu sujuu mukavammin äänikirjojen parissa kuljitpa sitten omalla autolla tai julkisilla.
– Liikunta. Liikunnan harrastajat ovat ottaneet äänikirjat omakseen. Äänikirja on kuin kiva kaveri vaikkapa lenkkeilyyn tai koiran ulkoilutukseen mukaan.
– Käsillä tekeminen. Useat käsitöiden parissa puuhaavat ihmiset nauttivat samalla äänikirjan kuuntelemisesta. Hommat sujuvat näppärästi kuuntelun lomassa neuloitpa tai harrastat vaikka puutöitä remontista tai puutarhanhoidosta puhumattakaan.
– Rentoutuminen. Äänikirjat ovat myös hyvä päivän kiireen katkaisija illan rauhoittumisen aikaan. Voit vaikka ennen nukkumaan menoa rentoutua kuunnellen.
– Lasten hoito. Lapsiperheissä äänikirjat toimivat rauhoittajana niin lapsille kuin viihdyttävät vanhempia vaikkapa vauvan nukuttamisessa.

BookBeat Lahjakortti

BookBeat lahjakortti on myös hyvä lahjaidea! Tilattuasi lahjakortin kätevästi BookBeatin sivuilta saat sen suoraan sähköpostiisi. Voit antaa lahjakortin lahjan saajalle joko tulostamalla sen tai lähettämällä sen sähköisesti.

Lahjan saaja lunastaa lahjakortissa olevan koodin BookBeatin sivuilta ja lataa sovelluksen App Storesta tai Google Playsta. Sitten pääseekin vaikka heti sukeltamaan yli 500 000 äänikirjan ja e-kirjan valikoimaan ja aloittamaan kuuntelun tai lukemisen välittömästi!

Muita äänikirjojen kuuntelupalveluita

Storytel

Stroytel on e-kirjojen ja äänikirjojen palvelu, jota markkinoidaan Pohjoismaiden suosituimpana äänikirjapalveluna. Sen valikoima on paisunut yli 500 000 kirjaan kuten BookBeatillakin. Ilmainen kokeilujakso sen sijaan on puolta lyhyempi kuin BookBeatilla eli 14 vuorokautta.

Storytelillä on paljon samoja ominaisuuksia kuin BookBeatilla kuten esimerkiksi käytössä on lasten oman Kids Mode-käyttäjäprofiilin kautta vain lastenkirjoihin pääsy, tilauksen peruutus on mahdollista milloin vain, näppärät kategoriat eri kirjoille sekä kirjojen kuunteleminen ja lukeminen myös offline-tilassa.

Storytel sovellus tarjoaa neljä tilausvaihtoehtoa. Voit kuunnella ja lukea kirjoja Storytel Light-versiossa 20 tuntia kuukaudessa 9,99 eurolla ja Unlimited-versiossa rajattomasti 16,99 euron hintaan. Vaihtoehtoihin sisältyy yhden aikuisen käyttäjän lisäksi yksi lapsi. Perheet voivat hankkia Storyteliltä rajattoman kuunteluoikeuden omaavan Family-paketin (2 aikuista ja 2 lasta) 20,99 euron kuukausihintaan tai Family Plus-paketin (3 aikuista ja 3 lasta) 25,99 kuukausihintaan.

Nextory

Nextoryn yli 200 000 äänikirjan ja e-kirjan valikoima on selvästi BookBeatia ja Storyteliä suppeampi. Ilmainen kokeilujakso on BookBeatia puolta lyhyempi eli vain 14 vuorokautta.

Myös Nextory äänikirjapalvelussa on samoja ominaisuuksia kuin BookBeatissa, kuten kätevät kirjojen listaukset, lasten profiilin luomisen mahdollisuus, tilauksen irtisanominen milloin vain ja palvelun käyttäminen offline-tilassa. Nextoryn Kirjahaaste-toiminto on tykätty käyttäjien keskuudessa ja sen avulla on kiva haastaa itsensä kuuntelemaan ja lukemaan enemmän!

Nextorylla on kolme eri hintaista tilaus vaihtoehtoa: pronssi, kulta ja perhe. Pronssi sopii vähemmän äänikirjoja ja e-kirjoja kuluttaville, sillä sitä voi käyttää 20 tuntia kuukaudessa. Hinta on huokea 9,99 euroa kuukaudessa. Kulta on suosituin tilausvaihtoehto ja se mahdollistaa rajattoman käytön 16,99 euron kuukausihintaan. Sekä Pronssi että Kulta tilaukseen saa 4 profiilia, mutta vain 1 profiili kerrallaan voi käyttää palvelua.

Perhe tilaus on jo monikäyttöisempi sillä se on sekä rajaton että sen 2-4 profiilia voi käyttää Nextorya lisäkorvauksella yhtä aikaa. Hintakin pomppaa sitten käyttäjämäärästä riippuen 19,99-27,99 euron kuukausimaksuun.

Usein esitettyjä kysymyksiä

Millä laitteilla voin käyttää BookBeat palvelua?

Käyttäminen onnistuu sekä puhelimella että tabletilla kunhan laitteesi käyttöjärjestelmän on ainakin iOS 13, Android 6 tai näitä uudemmat versiot.

Miten BookBeat sovellus ladataan laitteelleni?

Jotta voit ladata sovelluksen on laitteesi käyttöjärjestelmän oltava ainakin iOS 13, Android 6 tai näitä uudemmat versiot.
Luotuasi käyttäjätilin BookBeatin kotisivuilla menet AppStoreen tai Play-kauppaan laitteestasi riippuen. Etsit sovelluksen hakusanalla ”BookBeat”.
Laitteen löydettyä sovelluksen paina “Asenna” tai “Hyväksy” ja sovellus on laitteellasi.

Mitä tapahtuu ilmaisen kokeilujakson päättyessä?

Rekisteröityessäsi BookBeat palveluun ilmaisen kokeilujakson alussa valitset jonkun mahdollisista tilauspaketeista. Jos et ole perunut BookBeatia ilmaisen kokeilujakson päättymiseen mennessä, jatkuu tilaus valitsemasi paketin muodossa maksullisena.

Voinko kuunnella äänikirjaa tai lukea e-kirjaa offline-tilassa?

Kyllä voit, kunhan olet ladannut äänikirjan tai e-kirjan kokonaan laitteellesi.

Voiko useampi käyttäjä kuunnella tai lukea yhtä aikaa?

Kaikki tilauspaketit ovat henkilökohtaisia eli niihin sisältyy käyttö vain yhdellä laitteella. BookBeat perhetilin avulla voit laajentaa käyttäjien määrää edullisesti.

Perhetili mahdollistaa kaikkiin tilauspaketteihin lisäprofiilien luomisen aina neljään lisäprofiiliin asti edulliseen kuukausihintaan. Lisäprofiilien kuukausihinnat ovat Basic-paketissa 4,90 euroa, Standard-paketissa 5,99 euroa ja Premium-paketissa 7,90 euroa.

Kuinka paljon lisäprofiilit voivat käyttää BookBeat palvelua?

Lisäprofiilit voivat käyttää palvelua yhtä paljon kuin paketin pääkäyttäjäkin eli Basic-paketissa 20 h/kk, Standard-paketissa 100 h/kk ja Premiumissa rajattomasti.

BookBeat yhteenveto

BookBeat on Suomen suosituin äänikirjapalvelu. Valtava yli 500 000 äänikirjan ja e-kirjan valikoima yhdistettynä BookBeat sovelluksen näppäriin ominaisuuksiin ja edulliseen hintaan on lyömätön yhdistelmä vaativampaankiin makuun.

Napsauta itsesi mukaan kirjojen maailmaan ja aloita ilmainen 30 päivän kokeilu tästä BookBeat.

Lue myös:

Halvin sähkösopimus – Näin löydät halvinta sähköä

VPN Suomi – Paras VPN Top 10​

Mistä rahaa nopeasti – 21 parasta tapaa miten saada rahaa (online ja offline)

JAA ARTIKKELI